Ενημέρωση γονέων 30-01-2021

Ιαν 30, 2021

Ψυχικό, 30 Ιανουαρίου 2021

 

Αγαπητοί Γονείς, 

  

Σε συνέχεια της χθεσινής επικοινωνίας μας επιθυμούμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα: 

1.     Όπως αναφέραμε και εχθές, από σήμερα Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021, μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε τις συναντήσεις σας με τους διδάσκοντες (εβδομαδιαία ηλεκτρονική επικοινωνία).

2.     Η τηλεφωνική επικοινωνία με τους Εκπαιδευτικούς που διδάσκουν αποκλειστικά στο Λύκειο θα γίνεται μετά από επικοινωνία σας με τη Γραμματεία, η οποία θα προγραμματίζει τις τηλεφωνικές συναντήσεις σας μαζί τους. Οι Εκπαιδευτικοί που διδάσκουν και στο Γυμνάσιο - και συνεπώς θα βρίσκονται στο Campus - θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας, στα τηλέφωνα που έχουν διατεθεί για το σκοπό αυτό και αναγράφονται στο συνημμένο αρχείο.

3.     Υπενθυμίζουμε εκ νέου ότι από τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου τα μαθήματα που εντάσσονται στις Προαιρετικές Απογευματινές Δραστηριότητες θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας από τις 17:00 έως τις 18:20 στις προκαθορισμένες μέρες. 

4.      Υπενθυμίζουμε και πάλι ότι την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 από τις 17:00 έως τις 20:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημέρωση από τους καθηγητές για την πρόοδο των μαθητών και μαθητριών όλων των τάξεων του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών. Η διαδικασία που θα ακολουθήσετε προκειμένου να επικοινωνήσετε με τους διδάσκοντες των παιδιών σας, είναι ακριβώς η ίδια που ακολουθείτε για τις εβδομαδιαίες συναντήσεις σας μαζί τους. Θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ηλεκτρονικό ραντεβού με τους εκπαιδευτικούς των παιδιών σας από την Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 08:00 έως την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 23:59. Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής δεν θα έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε άλλη διαδικτυακή συνάντηση που να αφορά στην έκτακτη αυτή απογευματινή ενημέρωση. Σημειώνουμε ότι από την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021 μέχρι την Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 08:00 το σύστημα των ηλεκτρονικών συναντήσεων θα παραμείνει κλειστό, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τις συναντήσεις της 10ης Φεβρουαρίου 2021 .

 

Ευχαριστούμε για την όλη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια με ασφάλεια και καλή πρόοδο στους μαθητές μας.

 

Με εκτίμηση,

Χρίστος Ι. Κωνσταντόπουλος 

Διευθυντής Ιδιωτικού-Ισοτίμου Λυκείου 

Κολλέγιο Αθηνών 

Επιστροφή