Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας

Stirixi4

Εκατοντάδες εθελοντές απόφοιτοι, γονείς και φίλοι συμβάλλουν ενεργά βοηθώντας μας να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή των μαθητών, και να προαγάγουμε το Κολλέγιο με τρόπους που θα επηρεάσουν τις επόμενες γενεές μαθητών. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος αυτής της κοινότητας και να βοηθήσετε να εκπληρώσουμε την Κολλεγιακή μας υπόσχεση.

Οι εθελοντές μας αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους, τις δεξιότητες και τους πόρους τους για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Σχολείου μας.

Οι Επιτροπές εθελοντών Αποφοίτων, Γονέων και Γονέων Αποφοίτων (Alumni / Parents / Alumni Parents Fund Drives) είναι από τις πιο δυναμικές ομάδες εθελοντών με fundraising δράση στην Ελλάδα. Οι ομάδες αυτές εντάσσονται στον σχεδιασμό του Development Office του Κολλεγίου Αθηνών και έχουν τριπλό στόχο:

  • Καλλιεργούν την κουλτούρα της προσφοράς, διασφαλίζοντας το όραμα, την αποστολή, τις αξίες και την παράδοση του Κολλεγίου,
  • Ενισχύουν τις σχέσεις των χιλιάδων μελών της Κολλεγιακής οικογένειας μεταξύ τους και με το Σχολείο, και
  • Παρακινούν για συμμετοχή στο Annual Fund που στηρίζει το Πρόγραμμα Υποτροφιών και τους μαθητές μας, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας σύγχρονης, ποικιλόμορφης κοινότητας μαθητών.

Οι επικεφαλής των Επιτροπών Fund Drive ορίζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κολλεγίου Αθηνών (Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος). Οι ομάδες Fund Drive σχεδιάζουν και υλοποιούν -μεμονωμένα ή από κοινού- δράσεις και εκδηλώσεις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους για την επίτευξη του στόχου τους. 

Δείτε περισσότερα και συμμετέχετε!