Τα Προγράμματα

 

 

Πέρα από το απαιτητικό πρόγραμμα του Σχολείου, οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να περνούν δημιουργικά και ευχάριστα τον χρόνο τους, συμμετέχοντας σε ποικιλία δραστηριοτήτων που προσφέρονται στα Ειδικά Προγράμματα.

Από μαθήματα Γαλλικών, Γερμανικών και Κινεζικών, έως Ρομποτική (STEM), Μουσική, Αθλητισμό και Χορό, οι μαθητές μας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 53 διαφορετικά προγράμματα, να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντά τους και να καλλιεργήσουν την κλίση και τα ταλέντα τους. Μέσω των Προγραμμάτων αυτών, προετοιμάζονται για διαγωνισμούς, διπλώματα Ξένων Γλωσσών, αποκτούν καλλιτεχνική παιδεία, συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές/μορφωτικές εκδρομές και προπονούνται σε ομάδες με στόχο τον αγωνιστικό αθλητισμό.

Τα Ειδικά Προγράμματα γίνονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Σχολείου μας με την καθοδήγηση εξειδικευμένων εκπαιδευτικών/διδασκόντων. Με τη συμμετοχή τους σε αυτά, οι μαθητές κοινωνικοποιούνται και έρχονται σε επαφή με άλλα παιδιά της ηλικίας τους, με τα οποία μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα.

Τα μαθήματα Μουσικής στο Ωδείο του Κολλεγίου απευθύνονται και σε μαθητές εκτός του Σχολείου.