Οι Μαθητές συμμετέχουν στο Annual Fund

Οι μαθητές μας συμμετέχουν διαχρονικά στο Annual Fund μέσα από διάφορες δράσεις, στηρίζοντας το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Σχολείου μας για την Οικονομική Ενίσχυση συμμαθητών και των οικογενειών τους, στις περιπτώσεις που υπάρχει ανάγκη. Οι δράσεις τους εντάσσονται σε ένα σύνολο κοινωνικών δράσεων που πραγματοποιούν κάθε χρόνο. 

Παρακάτω δράσεις Μαθητικών Κοινοτήτων ή/και (ομάδων) μαθητών ανά βαθμίδα και μονάδα:

Annual Fund

Annual Fund Student Initiatives
H ομάδα Speed Trap προκρίθηκε στην πρώτη φάση του πανελλήνιου τελικού F1 in Schools Greece. Το αμαξίδιό τους θα διαγωνιστεί στις πίστες τον Οκτώβριο 2023, μαζί με άλλες 24 ομάδες από όλη την Ελλάδα. 
Annual Fund Student Initiatives
Η μαθητική ομάδα «Ιt’s happening” του Δημοτικού του Κολλεγίου Αθηνών συγκεντρώνει χρήματα για τη δημιουρία γεώτρησης στο χωριό Εkoso στην περιοχή Κwahu στην ορεινή Γκάνα. Το χωριό έχει 2000 κατοίκους και σχολείο. Ωστόσο, η μοναδική γεώτρηση που υπήρχε έχει καταστραφεί με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του χωριού να μην έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό. 
Annual Fund Student Initiatives

Η μαθητική ομάδα SALT του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών θα συμμετέχει στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαστημικής CanSat in Greece που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (European Space Agency - ESA) με την κατασκευή μικρού δορυφόρου στο μέγεθος κουτιού αναψυκτικού και αποστολή της την ανάπτυξη βιώσιμων μεθόδων για την εξερεύνηση εξωπλανητών, στηρίζοντας παράλληλα το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Σχολείου μας.

Annual Fund Student Initiatives

Η μαθητική ομάδα EASC (Exoplanet Atmospheric Survey CanSat) του Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών συμμετείχε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαστημικής CanSat in Greece που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (European Space Agency - ESA) με την κατασκευή μικρού δορυφόρου στο μέγεθος κουτιού αναψυκτικού και αποστολή της την ανάπτυξη βιώσιμων μεθόδων για την εξερεύνηση εξωπλανητών, στηρίζοντας παράλληλα το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Σχολείου μας.