Ενημερωτική Επιστολή Γονέων για το Σχολικό Έτος 2020-2021

Σεπ 4, 2020

Ψυχικό, 4 Σεπτεμβρίου 2020

 

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Με την ευκαιρία της πρώτης επικοινωνίας μας, θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχές όλων των μελών της Διεύθυνσης, καθώς και των εκπαιδευτικών και των εργαζομένων στο Λύκειο Κολλεγίου Αθηνών για την πρόοδο των παιδιών μας.

 

Η σχολική χρονιά που θα διανύσουμε θα μας φέρει ενώπιον πρωτόγνωρων συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας του COVID 19. Θα θέλαμε, ωστόσο, να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας που υπαγορεύει το αίσθημα ευθύνης που έχουμε απέναντι στους μαθητές μας και κινούμαστε στο πλαίσιο των οδηγιών της Πολιτείας προκειμένου και αυτή η σχολική χρονιά να διεξαχθεί μέσα σε συνθήκες ασφάλειας για όλη τη σχολική κοινότητα.

 

Επιθυμώ, επίσης, να σας διαβεβαιώσω ότι κύρια μέριμνα όλων μας είναι η πρόοδος των μαθητών μας, η διαμόρφωσή τους σε πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα, κριτική σκέψη, στέρεη ακαδημαϊκή κατάρτιση και κοινωνική ευαισθησία. Ο στόχος αυτός είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να επιτευχθεί χωρίς την δική σας συμβολή. Γι αυτό ζητούμε την συνεργασία σας και κυρίως την εμπιστοσύνη σας για κάθε πρόβλημα που ενδεχομένως θα προκύψει. Είμαι βέβαιος ότι με τον διάλογο και την συνεργασία θα επιτύχουμε τον κοινό στόχο μας.

 

Ενόψει του νέου σχολικού έτους θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή αρχή, δύναμη και πρόοδο στα παιδιά σας με υγεία και δημιουργικότητα και προσβλέπουμε στην αγαστή συνεργασία μας.

 

 

Με εκτίμηση,

 

 

Χρίστος Ι. Κωνσταντόπουλος

Διευθυντής Ιδιωτικού-Ισοτίμου Λυκείου

Κολλέγιο Αθηνών

 

 

Υ.Γ.: Στο παρόν μήνυμα επισυνάπτονται επιστολές και αρχεία μείζονος σημασίας αναφορικά με τη λειτουργία του Ιδιωτικού-Ισοτίμου Λυκείου-Κολλέγιο Αθηνών καθώς και την ακαδημαϊκή πορεία των παιδιών σας.

 

 

Επιστροφή