Υπενθύμιση για την υποβολή Δελτίου Απογραφής Στρατευσίμου

Μαρ 22, 2021

Ψυχικό, 22 Μαρτίου 2021

 

Προς τους γονείς των μαθητών γεννηθέντων το έτος 2003

Αγαπητοί γονείς,

Σε συνέχεια της ενημέρωσης που λάβατε από εμάς στις 24/11/2020, στις 11/12/2020 και στις 08/01/2021 σχετικά με την υποβολή Δελτίου Απογραφής Στρατευσίμου σε ΚΕΠ ή σε Στρατολογική Υπηρεσία ή ηλεκτρονικά για τους γεννηθέντες το έτος 2003, σας υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία υποβολής λήγει στις 31/3/2021.

Η ηλεκτρονική υποβολή του Δελτίου Απογραφής μπορεί να γίνει μέσω του διαδικτυακού τόπου www.stratologia.gr, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών των παιδιών σας στο Taxisnet, ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

https://www.stratologia.gr/el/katauesh_da_idioti .

Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές είναι απαραίτητο να διαθέτουν πέραν των ήδη γνωστών δικαιολογητικών (Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, Α.Φ.Μ., Α.Μ.Κ.Α.- και σε περίπτωση που υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υγείας ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις) και τους προσωπικούς κωδικούς τους για την πρόσβαση στο Taxisnet. Αν κάποιος μαθητής δεν διαθέτει Α.Φ.Μ., πρέπει να μεταβεί στο τμήμα Μητρώου της Δ.Ο.Υ. της περιοχής όπου υπάγεται από Δευτέρα έως Πέμπτη  και ώρες 08:30-14:00 με την ταυτότητά του μόνος του -εφόσον είναι ενήλικος- ή με τη δική σας συνοδεία -εφόσον είναι ανήλικος.

Για την έκδοση κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet, οι μαθητές, αφότου εκδώσουν Α.Φ.Μ. (στην περίπτωση που δεν διαθέτουν) μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Α.Α.Δ.Ε. στη διεύθυνση:  https://www1.gsis.gr/registration/chooseRegistrationType.htm και να ακολουθήσουν τη διαδικασία έκδοσής τους.

Προσοχή: Σας υπενθυμίζουμε ότι στο Δελτίο Απογραφής οι μαθητές πρέπει να αναγράψουν οπωσδήποτε την προσωπική τους ηλεκτρονική διεύθυνση (email) επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε τα συνημμένα έγγραφα.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Χρίστος Ι. Κωνσταντόπουλος

Διευθυντής Ιδιωτικού-Ισοτίμου Λυκείου

Κολλέγιο Αθηνών

Επιστροφή