Ενημέρωση γονέων για τη Λειτουργία του Λυκείου από Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021

Φεβ 10, 2021

Ψυχικό, 10 Φεβρουαρίου 2021

 

Αγαπητοί Γονείς, 

Κατόπιν των χθεσινών εξαγγελιών της Πολιτείας για παράταση της αναστολής λειτουργίας των Λυκείων και για αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των Γυμνασίων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

Από αύριο, Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 επανερχόμαστε στο τροποποιημένο πρόγραμμα με το οποίο λειτουργούσαμε πριν την επάνοδο των Γυμνασίων στην δια ζώσης διδασκαλία. Προς διευκόλυνσή σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα και παρακαλούμε θερμά να ενημερώσετε προς τούτο τα παιδιά σας.   

Λόγω της αλλαγής στο ωρολόγιο πρόγραμμα, οι εβδομαδιαίες ηλεκτρονικές συναντήσεις σας με τους εκπαιδευτικούς στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την ακαδημαϊκή πορεία των μαθητών μας πρέπει να επαναπρογραμματιστούν. Επισημαίνουμε, λοιπόν, ότι από το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου  2021 επανερχόμαστε στις δύο ηλεκτρονικές εβδομαδιαίες συναντήσεις, οπότε και αναστέλλεται η τηλεφωνική επικοινωνία. Για το λόγο αυτό από τις 13 Φεβρουαρίου και ώρα 08:00 χρειάζεται να επαναπρογραμματίσετε τις συναντήσεις σας με τους καθηγητές των παιδιών σας. Επισυνάπτεται συνεπώς το πρόγραμμα των δύο εβδομαδιαίων ηλεκτρονικών συναντήσεων.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα που εντάσσονται στις Προαιρετικές Απογευματινές Δραστηριότητες θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας από τις 15:30 έως τις 16:50 στις προκαθορισμένες μέρες. 

Ευχαριστούμε για την όλη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια με ασφάλεια και καλή πρόοδο στους μαθητές μας.

 

Με εκτίμηση,

Χρίστος Ι. Κωνσταντόπουλος 

Διευθυντής Ιδιωτικού-Ισοτίμου Λυκείου 

Κολλέγιο Αθηνών 
Επιστροφή