Ενημέρωση γονέων για Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021

Ιαν 30, 2021

Ψυχικό, 29 Ιανουαρίου 2021

 

Αγαπητοί Γονείς, 

Κατόπιν των εξαγγελιών της Πολιτείας για παράταση της αναστολής λειτουργίας των Λυκείων και για την δια ζώσης λειτουργία των Γυμνασίων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παραμένουμε σε καθεστώς εξ αποστάσεως λειτουργίας με τις ακόλουθες διαφοροποιήσεις:

1.      Από την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021 παύει να ισχύει το τροποποιημένο πρόγραμμα με το οποίο λειτουργούμε την περίοδο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας και επιστρέφουμε στο εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα που εφαρμόσθηκε από την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 και το οποίο εκ νέου επισυνάπτεται.

2.      Λόγω της αλλαγής στο ωρολόγιο πρόγραμμα, θα πρέπει από αύριο Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021, να επαναπρογραμματίσετε τις συναντήσεις σας με τους διδάσκοντες.

3.      Επισημαίνουμε, επίσης, ότι από την 1η Φεβρουαρίου  2021 επανενεργοποιείται η τηλεφωνική επικοινωνία με τους διδάσκοντες. Για τον τρόπο αυτό επικοινωνίας θα λάβετε αύριο αναλυτικό σημείωμα.

4.      Από τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου τα μαθήματα που εντάσσονται στις Προαιρετικές Απογευματινές Δραστηριότητες θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας από τις 17:00 έως τις 18:20 στις προκαθορισμένες μέρες. 

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία. 

  

Χρίστος Ι. Κωνσταντόπουλος 

Διευθυντής Ιδιωτικού-Ισοτίμου Λυκείου 

Κολλέγιο Αθηνών 
Επιστροφή