Μαθηματικός Διαγωνισμός Πυθαγόρας 2021: Μετάθεση ημερομηνίας

Ιαν 21, 2021
Προς

τους κ.κ. Γονείς και Κηδεμόνες

των μαθητών/τριών της 2ας, 3ης, 4ης, 5ης, 6ης τάξης

 

 

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, η διεξαγωγή του  3ου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Πυθαγόρας» μετατίθεται από το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021, για το Σάββατο, 3 Απριλίου 2021.

 

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί, ο διαγωνισμός τη φετινή χρονιά θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά  και απευθύνεται  σε μαθητές από τη Β΄ Δημοτικού έως τη Γ΄ Γυμνασίου, με διοργανωτή την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) θα δημιουργήσει, για κάθε παιδί που θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό, ένα όνομα χρήστη (username) και έναν κωδικό πρόσβασης (password). Τα στοιχεία αυτά θα αποσταλούν από την  ΕΜΕ στο Σχολείο και κατόπιν, θα σας τα προωθήσουμε στο email που ήδη δηλώσατε ή θα δηλώσετε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας (όσοι γονείς κάνετε τώρα εγγραφή) για τις ανάγκες του διαγωνισμού.

Θα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε ότι, οι μαθητές για να έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν, θα πρέπει να αποστείλουν, έως τη Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021, το ποσό των 10€ που αντιστοιχεί στην ετήσια συνδρομή του περιοδικού «Πυθαγόρας» καθώς και συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη δήλωση.

Το χρηματικό αντίτιμο και τη δήλωση, τοποθετημένα σε φάκελο, οι μαθητές θα πρέπει να τα προσκομίσουν στον κ. Νίκο Λαμπρόπουλο (Γραμματεία Διεύθυνσης).

Επίσης, εκτός της δήλωσης συμμετοχής και του αντίτιμου που χρειάζεται να αποστείλετε, για να εξασφαλιστεί η ορθή επικοινωνία και η άμεση πληροφόρηση των διαγωνιζόμενων με την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία πριν και κατά τον διαγωνισμό, θα πρέπει να συμπληρώσετε στην ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε πατώντας τον σύνδεσμο: ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 2021 , τα στοιχεία του μαθητή που απαιτούνται καθώς και το e-mail που θα χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες του διαγωνισμού.

Το e-mail θα πρέπει να είναι μοναδικό για κάθε μαθητή.

Μετά από την ημερομηνία αυτή δε θα δοθεί καμία παράταση στην παραλαβή των αιτήσεων.

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής

Δημήτρης Ε. Σιαμόπουλος

Επιστροφή