Αρχείο Νέων

Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ Λυκείων Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού

Δεκ 22, 2023

Την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023, οι Μαθητικές Κοινότητες των Λυκείων Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού  και το “A” Association διοργάνωσαν, όπως κάθε χρόνο πριν από την έναρξη των διακοπών των Χριστουγέννων, αγώνα καλαθοσφαίρισης των δύο σχολείων. Η ομάδα του Κολλεγίου Aθηνών κέρδισε την ομάδα του Κολλεγίου Ψυχικού με σκορ 61 – 58. 

Τιμώντας την παράδοση προσφοράς και αλληλεγγύης του Σχολείου μας, οι Μαθητικές Κοινότητες αποφάσισαν εφέτος να πραγματοποιήσουν τον αγώνα αυτό για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκέντρωσαν χρηματικό ποσό για να ενισχύσουν τον αθλητικό, εκπαιδευτικό, Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Special Olympics Hellas.

Μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, οι Μαθητικές Κοινότητες μεταμόρφωσαν τον αγώνα καλαθοσφαίρισης σε ευκαιρία για να ενισχύσουν τα αθλητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα των Special Olympics Hellas και να συμβάλουν στην ευαισθητοποίηση της Κολλεγιακής Κοινότητας σε ζητήματα διαφορετικότητας.

Ο αγώνας διεξήχθη στο Αγγελικούσειο Κλειστό Γυμναστήριο και στο Χανδρείο Αθλητικό Κέντρο στο campus του Ψυχικού με την παρουσία των μαθητών και μαθητριών όλων των τάξεων των δύο Λυκείων. 

Επιστροφή