Το "Α" Association είναι ο αθλητικός σύνδεσμος του Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού που σκοπός του είναι η τόνωση, η ανάπτυξη του έντιμου συναγωνισμού και του φίλαθλου πνεύματος μεταξύ των μαθητών  και μαθητριών, η καλλιέργεια και η ενίσχυση των αθλητικών δραστηριοτήτων του σχολείου μας, μέσα και έξω από αυτό.

Η εισδοχή των μελών στο σύνδεσμο πραγματοποιείται με απόφαση του Τμήματος Φυσικής Αγωγής, σε ειδικές συνεδριάσεις, με τη σύμφωνη γνώμη των Διευθύνσεων ως προς την ακαδημαϊκή επάρκεια και συμπεριφορά των υποψηφίων.

Κριτήρια εισδοχής οι υψηλές διακρίσεις, οι επιδόσεις, το άριστο ήθος, το ομαδικό και φίλαθλο πνεύμα, η συμπεριφορά στο μάθημα Φυσικής Αγωγής και ο ενστερνισμός των αρχών του «ευ αγωνίζεθαι».

Ο σύνδεσμος, διοικείται από επταμελές συμβούλιο εκλεγμένο από ενεργά μέλη, τα οποία αποτελούνται από μαθητές - μαθήτριες (ικανούς αθλητές) της τάξης του Λυκείου κυρίως Β, Γ Λυκείου.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

Κάθε χρόνο απονέμεται αθλητικό βραβείο στο τελειόφοιτο, που διακρίθηκε για την αθλητική του επίδοση, συνδυάζοντάς την με πνεύμα γενναιοφροσύνης, συνεργασίας και θετικής πρωτοβουλίας στο πλαίσιο των αρχών του "ευ αγωνίζεσθαι".

Μέλη "Α" Association

Καταστατικό

Αθλητικό Βραβείο

Αθλητικοί Έπαινοι