ΓΚΨ - Β' Φάση του 38ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής

Μαρ 5, 2026, 09:35 πμ by Φαίη Αγγέλη

Με ιδιαίτερη χαρά συγχαίρουμε τον μαθητή του της β' γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού, Χρήστο Κανελάκη, για τη διάκρισή του στη Β΄ Φάση του 38ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής.

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πληροφορικής αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους μαθητικούς διαγωνισμούς στον τομέα της αλγοριθμικής σκέψης και του προγραμματισμού και συγκεντρώνει κάθε χρόνο μαθητές από όλη την Ελλάδα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ικανότητες στην Πληροφορική.

Η επιτυχία του Χρήστου αποτελεί αποτέλεσμα της προσπάθειας, της επιμονής και της αγάπης του για το αντικείμενο και μας γεμίζει ιδιαίτερη υπερηφάνεια.

Θερμά συγχαρητήρια στον Χρήστο και ευχόμαστε καλή συνέχεια και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα