Κοπή Πίτας Προσωπικού του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος για το 2025

Ιαν 16, 2025, 16:29 μμ by Αμαλία-Ιωάννα Ζαούση

Την Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2025 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας του προσωπικού του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΙ κ. Αλέξανδρος Φυλακτόπουλος, ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Σπύρος Ν. Πολλάλης, ο Συνδιευθυντής Κολλεγίου Αθηνών και Διευθυντής Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών κ. Χρίστος Κωνσταντόπουλος, ο Συνδιευθυντής Κολλεγίου Ψυχικού και Διευθυντής Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού κ. Παναγιώτης Γιαννουλάτος και η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου «Ι.Μ. Καρράς» κ. Τατιάνα Γκούσκου. 

Ο κ. Φυλακτόπουλος έκοψε και μοίρασε κομμάτια σε όλα τα τμήματα του Σχολείου. Ακολούθησε ψηφιακή κλήρωση με δώρα για τους εργαζομένους.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Διευθύντρια του Γραφείου Διευθυντή/President κ. Αναστασία Παπακωστοπούλου. 

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η Unplugged Orchestra.

Και του χρόνου!

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα