Διάκριση μαθητή της Γ’ Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος για Έφηβους

Νοε 1, 2019, 09:15 πμ by Vicky Anastassini
ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣΟ μαθητής
ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ

Ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών Δημήτριος Φθενάκης (Γ2) πήρε Βραβείο για το διήγημά του «Δυο Κουβέντες Στο Γιο Μου...» στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος για Εφήβους.

Η βράβευση θα γίνει την Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:30 στο κτήριο της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, όπου θα απονεμηθεί Τιμητική Διάκριση και στο Σχολείο μας.

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα