Βραβείο και έπαινος σε μαθήτριες του Σχολείου μας σε Διαγωνισμό Ζωγραφικής

Δεκ 2, 2015, 03:00 πμ by Vicky Anastassini
Η μαθήτρια του τμήματος Ε5 Ειρήνη Τάσση, κέρδισε με το εικαστικό έργο που δημιούργησε το 2ο βραβείο στο διαγωνισμό ζωγραφικής/σχεδίου Shankar «On-The Spot».

Η μαθήτρια του τμήματος Ε5 Ειρήνη Τάσση, κέρδισε με το εικαστικό έργο που δημιούργησε το 2ο βραβείο στο διαγωνισμό ζωγραφικής/σχεδίου Shankar «On-The Spot». Το θέμα του διαγωνισμού ήταν: «Freedom». Η οργάνωση έγινε από την Ινδική Πρεσβεία και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 στο σχολείο Byron College. Υπεύθυνοι καθηγητές των Ελευθέρων Δράσεων ήταν οι κ.κ. Ν. Μπίσυλλα και Δ. Κούκος.

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα