Βράβευση μαθητριών στον 33ο Διαγωνισμό AEDE

Δεκ 16, 2014, 03:00 πμ by Vicky Anastassini
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ 33ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ AEDE Στον 33ο Πανελλαδικό (60o Πανευρωπαϊκό) Διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Ένωση

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΤΟΝ 33ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ AEDE

 

Στον 33ο Πανελλαδικό (60o Πανευρωπαϊκό) Διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης  Εκπαιδευτικών (ΑSSOCIATION EUROPEENE DES ENSEIGNANTS) – Τμήμα Ελλάδος και συγκεκριμένα της Επιτροπής Europe at School, με γενικό θέμα: «Πώς θα ήθελα να ζω στην Ενωμένη Ευρώπη», βραβεύτηκαν 38 εικαστικά έργα μαθητών Δημοτικού εκ των οποίων τα έξι ήταν των μαθητριών του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών:   Αισώπου Νεφέλη, Κούρτη Μελπομένη, Μέϊσον Μαρία, Μητρέλια Χάρις, Μπάτα Μαριτίνα και Ποδαροπούλου Μαρία.

 

Συγχαρητήρια στις νικήτριες του Διαγωνισμού αλλά και σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους!

 

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα