Κατάκτηση 3ου Βραβείου από μαθητή του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού στην 31η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα “Ό ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ”

Απρ 6, 2014, 03:00 πμ by Vicky Anastassini
Ο μαθητής της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού Ιωάννης Δέδες κατέκτησε το 3ο βραβείο στην 31η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα "Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ"

Ο μαθητής της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού Ιωάννης Δέδες κατέκτησε το 3ο βραβείο στην 31η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα "Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ" σχολικού έτους 2013-2014 και θα συμμετάσχει στον προκριματικό διαγωνισμό για τη συγκρότηση της Εθνικής Ολυμπιακής Ομάδας Μαθηματικών, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 55η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (Cape Τown, Ν. Αφρική, 3-13/7/2014).

Την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών η επίσημη τελετή βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στον παραπάνω Διαγωνισμό.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού συγχαίρουν το μαθητή που διακρίθηκε.
Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα