Δύο μαθήτριες του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού μέλη της Εθνικής Ομάδας Debate

Απρ 6, 2014, 03:00 πμ by Vicky Anastassini
ΔΥΟ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ DEBATEΗ διαδικασία επιλογής της πενταμελούς Εθνικής Ομάδας Debate 2014 και των αν
ΔΥΟ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ DEBATE
Η διαδικασία επιλογής της πενταμελούς Εθνικής Ομάδας Debate 2014 και των αναπληρωματικών μελών της πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, στο Ψυχικό.
Η μαθήτρια της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Αναστασία Ρεπούλιου και η μαθήτρια του 2ου έτους του Προγράμματος International Baccalaureate Ζωή Αλιπράντη – μαζί με το μαθητή της Γ΄ τάξης Γενικού Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών Θεόδωρο Ντουνιά – επελέγησαν ως τακτικά μέλη της Εθνικής Ομάδας Debate.
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σχολικού Debate θα διεξαχθεί στην Ταϊλάνδη από τις 5 έως τις 15 Αυγούστου 2014.
Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα