Απονομή «Διπλώματος Διάκρισης» σε μαθητές του Γυμνασίου του Κολλεγίου Αθηνών

Φεβ 24, 2014, 03:00 πμ by Vicky Anastassini
O Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) απένειμε «Δίπλωμα Διάκρισης» στους μαθητές Αντώνιο Μιχαλόπουλο και Βελισσάριο Χριστοδού
O Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) απένειμε «Δίπλωμα Διάκρισης» στους μαθητές Αντώνιο Μιχαλόπουλο και Βελισσάριο Χριστοδούλου του Γυμνασίου του Κολλεγίου Αθηνών, για την επίδοσή τους στον δρόμο των 5000 μ, που διεξήχθη στο πλαίσιο του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου των Αθηνών.
Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα