Πέρα από το Πρόγραμμα Σπουδών

Beyond 2

Το Κολλέγιο εμπνέει τους μαθητές να ανακαλύψουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους και εμπλουτίζει τη ζωή τους μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, πέραν του ακαδημαϊκού προγράμματος. Οι δραστηριότητες αυτές απαιτούν συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό, υλικά και άλλες ανάγκες, που υπερβαίνουν τον ετήσιο προϋπολογισμό. Μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας σε τομείς του ενδιαφέροντός σας, όπως οι Τέχνες, ο Αθλητισμός, η εκπαίδευση STEΑM ή σε κάποιον άλλον εξειδικευμένο τομέα της επιλογής σας.

Η στήριξή σας δίνει στους μαθητές τη δυνατότητα να δοκιμάσουν νέα πράγματα, να εξερευνήσουν ευκαιρίες, να αναπτύξουν πολύτιμες δεξιότητες και να διαμορφώσουν έναν οικουμενικό τρόπο σκέψης.

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για προγράμματα που υλοποιούνται με συνέργειες και ιδιωτική στήριξη. Υπάρχουν περισσότερες επιλογές προγραμμάτων που μπορείτε να στηρίξετε. Για να μάθετε περισσότερα ή να εξασφαλίσετε τη μόνιμη στήριξη ενός προγράμματος μέσω της δημιουργίας endowment, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Development Office τηλεφωνικά στο (+30) 210-6798217 ή με email στο [email protected].

Επιλογές προγραμμάτων