Τα Νέα μας

Διακρίσεις μαθητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σχολικού Debate 2022

Αυγ 25, 2022

Τέσσερεις μαθητές του Κολλεγίου, απόφοιτοι της τάξης του ’22, εκπροσώπησαν με μεγάλη επιτυχία την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σχολικού Debate 2022 (Netherlands World Schools Debating Championship 2022) το οποίο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 7-18 Αυγούστου 2022 με συμμετοχή 68 χωρών και 340 ομιλητών από όλο τον κόσμο. 

Η Στέλλα Στενού κατατάχθηκε στην 8η θέση ως ESL ομιλήτρια μεταξύ των 34 ομάδων της Ευρώπης, Αμερικής και Αφρικής (Δυτικό τμήμα - Western Division), και η Μαρία Χίσσα κατέλαβε την 16η θέση. Η Χαρίκλεια Μωραϊτάκη κατατάχθηκε στην 17η θέση παγκοσμίως ως EFL ομιλήτρια, και στην 14η θέση στο Δυτικό τμήμα. 

Οι Γιώργος Κυριακόπουλος, Χαρίκλεια Μωραϊτάκη, Στέλλα Στενού και Μαρία Χίσσα μαζί με την μαθήτρια της Σχολής Μωραΐτη, Αλεξάνδρα Καβαντούρη, αποτέλεσαν την πενταμελή ομάδα Team Greece που εκπροσώπησε φέτος τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. 

Την ομάδα προετοίμασαν για τον διαγωνισμό εκ μέρους της Πανελλήνιας Ένωσης Forensics οι προπονητές του Team Greece Θέμης Μαρκίδης (Pierce College) και Καλλίνα Μπασλή (Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού). 

Συγχαρητήρια στους απόφοιτους μας για τις εξαιρετικές τους επιτυχίες, και για την αφοσίωση τους καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς όσο και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα τους! 

Επιστροφή