Στο Κολλέγιο Αθηνών, είμαστε υπερήφανοι που φιλοξενούμε το μεγαλύτερο Fulbright Fellowship Program στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο, νέοι από την Αμερική, που αποφοίτησαν πρόσφατα από πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών, επιλέγονται στο πλαίσιο του προγράμματος Fulbright English Teaching Assistants και έρχονται στο Σχολείο μας για να αποκτήσουν εκπαιδευτική εμπειρία.

Οι Fellows βοηθούν και καθοδηγούν τους μαθητές κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους στα Αγγλικά, στη Βιβλιοθήκη, καθώς και σε άλλα αγγλικά προγράμματα που προσφέρει το Σχολείο μας όπως τα Forensics, ο Ρητορικός Διαγωνισμός Δέλτα, οι Όμιλοι, οι μαθητικές εκδόσεις αλλά και τα μαθήματα για τις εξετάσεις SAT.

Aναλαμβάνουν τον ρόλο νεαρών πρεσβευτών για την ενίσχυση των σχέσεων του Σχολείου μας με τις ΗΠΑ. Μοιράζονται ενθουσιασμό, γνώσεις, ιδέες, στοιχεία της γλώσσας και του πολιτισμού τους με τη σχολική μας κοινότητα, προσφέροντας μια διαπολιτισμική εμπειρία. Από κάθε άποψη, αποτελούν πρότυπα για τους μαθητές μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Institute of International Education – U.S. Student Fulbright Program

DSC_0811