Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά & Κινεζικά

Στόχος του Κέντρου Ξένων Γλωσσών είναι να δοθεί η ευκαιρία στους μαθητές του Σχολείου να αποφοιτήσουν έχοντας επαρκή γνώση μίας ή ακόμη και δύο ή τριών μοντέρνων ξένων γλωσσών. Το Κέντρο προετοιμάζει τους μαθητές ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των εξετάσεων για τα ξενόγλωσσα διπλώματα. Τα ομαδικά μαθήματα δημιουργούν μία ευχάριστη παιδαγωγική ατμόσφαιρα, ενθαρρύνουν τους μαθητές να εξασκήσουν τις γλωσσικές τους ικανότητες με φίλους και να εμπνευστούν από τους συμμαθητές τους. Το παιδαγωγικό πρόγραμμα αναφέρεται στην ιστορία και στον πολιτισμό της ξένης γλώσσας, συμπεριλαμβάνει πολιτιστικές εκδηλώσεις, χρήση βιβλιοθήκης κλπ. και χρησιμοποιεί, ηλικιακά προσαρμοσμένα, τραγούδια, παιχνίδια, κάρτες λεξιλογίου, παντομίμα, χειροτεχνίες, παραμύθια και κατασκευές για να ζωντανέψει τη μάθηση. Στη διδασκαλία των μαθημάτων εφαρμόζονται σύγχρονες μέθοδοι παιδαγωγικής από αυστηρά επιλεγμένο διδακτικό προσωπικό.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών, προσφέρει επίσης ατομικά μαθήματα στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Κινεζικά. Για πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία.

Στο τέλος της σχολικής χρονιάς, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών διοργανώνει εκπαιδευτικές/πολιτιστικές εκδρομές στο εξωτερικό – οι μαθητές του Κέντρου θα έχουν προτεραιότητα σε αυτές τις εκδρομές. 

Δίδακτρα

Δημιουργικές Δραστηριότητες Δημοτικού (Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά)€488
Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά - Ισπανικά (Τρίτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή)€650
Γαλλικά - Γερμανικά (Τετάρτη)
€954
Κινεζικά (Δημοτικό)€520
Κινεζικά (Γυμνάσιο-Λύκειο)€1.040