Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2023

Στη σελίδα αυτή αναρτώνται όλες οι πληροφορίες σχετικά με το Χριστουγεννιάτικο Bazaar!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε τις υπεύθυνες για τον Γενικό Συντονισμό του Χριστουγεννιάτικου Bazaar: 

Λένα Παπαγγελάκη-Μπεράχα 6945-383883
Χριστιάννα Γύρα-Ζήβα 6986-400173
Μαργαρίτα Κουτεντάκη 6944-444449
Λένα Κωσταρίδη-Μαχαίρα ’91γ 6944-566565

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Development Office
Τ: 210-6798217, 218
E: [email protected]

Παραλαβή Δώρων Λαχειοφόρου

Μπορείτε ακόμα να παραλάβετε τα δώρα που κερδίσατε στη Λαχειοφόρο Αγορά τις κάτωθι ημέρες και ώρες από την αίθουσα 17 στο ισόγειο του Μπενακείου Διδακτηρίου: 

 • ΤΕΤΑΡΤΗ 6/12/2023 16:30-18:30
 • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/12/2023 10:00-12:00
 • ΔΕΥΤΕΡΑ 11/12/2023 10:00-12:00
 • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/12/2023 10:00-12:00

Μετά την 15/12/2023 δεν θα είναι δυνατή η παραλαβή δώρων λαχνού.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου είναι πλούσιο, συναρπαστικό και με πολλές εκπλήξεις! 

Στηρίξτε τη διοργάνωση προσφέροντας εδέσματα, γλυκά ή αλμυρά. Παρακαλούμε πολύ να φέρετε τα εδέσματα τις ημέρες του Χριστουγεννιάτικου Bazaar (2-3 Δεκεμβρίου) και μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε το έντυπο προσφοράς με την ένδειξη «Για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar» και να το παραδώσετε μαζί με την προσφορά σας. Μπορείτε να δείτε τα Τμήματα των φαγητών εδώ

Προετοιμαστείτε, κάντε τις κρατήσεις σας και ελάτε με την πιο γιορτινή σας διάθεση! Αν θέλετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα ανακύκλωσης, μην ξεχάσετε να φέρετε τις μικροσυσκευές από το σπίτι σας! 

Συμμετέχουμε όλοι με μεγάλη χαρά στη μοναδική αυτή γιορτή προσφοράς και εθελοντισμού του Σχολείου μας!


Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Μπορείτε να στηρίξετε τη διοργάνωση με τη δωρεά σας εδώ

Christmas_Bazaar_2023_Program_pg2Christmas_Bazaar_2023_Program_pg3

Δείτε τους τρόπους στήριξης του Χριστουγεννιάτικου Bazaar

Μπορείτε να στηρίξετε τη διοργάνωση με τους παρακάτω τρόπους. 

Δείτε λεπτομερή λίστα με τις ανάγκες ανά εργαστήριο/τμήμα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις υπεύθυνες των εργαστηρίων/τμημάτων, μέλη των Επιτροπών Parents & Alumni Parents Fund Drive, για διευκρινίσεις.

Στηρίξτε τη διοργάνωση με τη δωρεά σας εδώ.

 

Στηρίξτε τη διοργάνωση φέρνοντας ό,τι δεν χρειάζεστε πλέον και είναι σε καλή κατάσταση (για λόγους υγιεινής δεν δεχόμαστε κάλτσες, παπούτσια και εσώρουχα):

 • ρούχα (ανδρικά, γυναικεία)
 • τσάντες, φουλάρια, ζώνες, faux bijoux
 • παιχνίδια, μπάλες, λούτρινα ζωάκια, ποδήλατα
 • βιβλία, παιδικά βιβλία
 • υφάσματα (καρώ, πουά, χριστουγεννιάτικα), κορδέλες
 • κεριά, καλάθια, ξύλινα κουτιά για ποτά, γυάλες
 • Χριστουγεννιάτικα στολίδια, φωτάκια ψείρες 
 • έπιπλα (μικρά και μεγάλα), διακοσμητικά, σερβίτσια, ασημικά,   γυαλικά
 • πίνακες, αντικείμενα τέχνης, γούρια
Fall Cleaning1

Θυμηθείτε να συμπληρώσετε και να επικολλήσετε στο πακέτο σας το έντυπo προσφοράς με την ένδειξη «Για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar - Μοναστηράκι» για την ορθή διαχείριση των πακέτων και για να σας ευχαριστήσουμε. 

Παρακαλούμε να τα παραδώσετε στο Κολλέγιο, campus Ψυχικού στην Πύλη Φιλοθέης επί της οδού Μπιζανίου από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00 (εκτός των ημερών που το Σχολείο είναι κλειστό), μέχρι 15 Νοεμβρίου 2023. 
                                                
Πληροφορίες: Σμαράγδα Μιχαλοπούλου, μέλος Επιτροπής Γονέων Αποφοίτων-Alumni Parents Fund Drive 6977-653622

Στηρίξτε τη διοργάνωση προσφέροντας υπηρεσίες ή/και προϊόντα ως δώρα για τον λαχνό, για το τμήμα καλαθιών, το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, τα διακοσμητικά, το παιδικό τμήμα, το Art Shop, τα τμήματα εστίασης ή όποιο άλλο τμήμα του Bazaar επιθυμείτε. Οι υποστηρικτές του Bazaar αναφέρονται στη λίστα της λαχειοφόρου αγοράς, ενώ αναφορά της προσφοράς γίνεται στο εκάστοτε τμήμα.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε την προσφορά σας στο Κολλέγιο το αργότερο έως την Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου: 

 • ηλεκτρονικά (αν πρόκειται για υπηρεσίες, δώρα για τον λαχνό) στο [email protected]
 • στο campus Ψυχικού στην Πύλη Φιλοθέης επί της οδού Μπιζανίου (Development Office 2106798218 & Κωνσταντίνος Κληρονόμος 6977-352922) από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00 (εκτός της Παρασκευής 24/11)

Θυμηθείτε να συμπληρώσετε και να επικολλήσετε στο πακέτο σας το έντυπο προσφοράς με την ένδειξη «Για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar» για την ορθή διαχείριση των πακέτων και για να σας ευχαριστήσουμε.

Μπορείτε να παρακινήσετε κι άλλα μέλη της Κολλεγιακής οικογένειας και φίλους να στηρίξουν κοινοποιώντας την επιστολή στήριξης.

Στηρίξτε τη διοργάνωση προσφέροντας εδέσματα, γλυκά ή αλμυρά. Παρακαλούμε πολύ να φέρετε τα εδέσματα τις ημέρες του Χριστουγεννιάτικου Μπαζάρ (2-3 Δεκεμβρίου) και μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε το έντυπο προσφοράς με την ένδειξη «Για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar» και να το παραδώσετε μαζί με την προσφορά σας. 

Τι είναι το Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου από το 1981, συγκεντρώνει την Κολλεγιακή οικογένεια, η οποία τιμά την παράδοση προσφοράς και εθελοντισμού στο Σχολείο μας και υποδέχεται τα Χριστούγεννα, μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η προετοιμασία για το Bazaar είναι εντατική. Μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητές, εθελοντές γονείς, γονείς αποφοίτων και απόφοιτοι κατασκευάζουν πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες και ετοιμάζουν διασκεδαστικές δράσεις για αξέχαστες εμπειρίες. Τις ημέρες του Bazaar το Σχολείο μας μεταμορφώνεται! Πάνω από 250 εθελοντές αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους, εκατοντάδες υποστηρικτές συμβάλλουν στη διοργάνωση και ολόκληρη η οικογένεια του Κολλεγίου γιορτάζει, στηρίζοντας το Πρόγραμμα Υποτροφιών. 

Τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Bazaar αναλαμβάνουν οι Επιτροπές Γονέων Parents Fund Drive και Γονέων Αποφοίτων Alumni Parents Fund Drive, με συντονισμό του Development Office του Κολλεγίου και με την πολύτιμη υποστήριξη του Σχολείου. 

Save the date 2-3 Δεκεμβρίου 2023! Σας περιμένουμε όλους! 

Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας.

Στιγμιότυπα & Απολογισμός Χριστουγεννιάτικου Bazaar 2022

Εξαιρετική ήταν η συμμετοχή και πολύτιμη η στήριξη της Κολλεγιακής οικογένειας στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που πραγματοποιήθηκε στις 3-4 Δεκεμβρίου 2022 μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Το Bazaar γιόρτασε 40 χρόνια! Πάνω από 4.000 επισκέπτες τίμησαν τη διοργάνωση με τη συμμετοχή τους, 350 εθελοντές αφιέρωσαν τον χρόνο τους και 800 υποστηρικτές, επιχειρήσεις και μέλη της Κολλεγιακής οικογένειας, προσέφεραν και στήριξαν τον σκοπό του με χορηγίες και δωρεές. Το πρόγραμμα ήταν πλούσιο με ποικιλία δημιουργιών, δράσεων και γαστρονομικών επιλογών για μικρούς και μεγάλους. Λειτούργησαν πάνω από 18 εργαστήρια και τμήματα, υλοποιήθηκαν 20 δράσεις και είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μαθητές και καθηγητές σε 2 μουσικές παραστάσεις. Ήταν επίσης η πρώτη zero waste εκδήλωση του Σχολείου μας. 

Μέσα από την προσπάθεια αυτή, καταφέραμε να στηρίξουμε το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών με το ποσό των €160.000 συμβάλλοντας στην προσπάθεια να διασφαλίσουμε ότι κανένα παιδί δεν θα στερηθεί την Κολλεγιακή εκπαίδευση και εμπειρία για οικονομικούς λόγους. Όλοι μαζί δημιουργούμε μια σύγχρονη, ποικιλόμορφη μαθητική κοινότητα με πολλαπλά οφέλη για όλους τους μαθητές.

Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας!

Μπορείτε να συμμετάσχετε στη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών με τη δωρεά σας εδώ. Αν έχετε ήδη κάνει δωρεά, σας ευχαριστούμε εκ μέρους του Κολλεγίου. 

Αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά των δωρητών μας κατόπιν συγκατάθεσής τους, ανεξαρτήτως ποσού, στον ψηφιακό «τοίχο» των δωρητών του Annual Fund και σε Giving Societies, με βάση το ετήσιο συνολικό ποσό των δωρεών τους, στην ετήσια Έκθεση Δωρεών με αναγραφή της αδιάλειπτης προσφοράς επί 5 και 10 έτη. Κάθε δωρεά αποφοίτου προσμετράται στο σύνολο των δωρεών της τάξης του/της.