Στηρίξτε μας με τη δωρεά σας

Σας ευχαριστούμε για την πρόθεσή σας να στηρίξετε το έργο του Κολλεγίου. Η στήριξή σας κάνει τη διαφορά στη ζωή των μαθητών μας, τους ενδυναμώνει και συμβάλλει στη δημιουργία μίας ποικιλόμορφης μαθητικής κοινότητας.

Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας. Κάθε δωρεά είναι μία πράξη αισιοδοξίας.  

Για να κάνετε τη δωρεά σας με κάρτα συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Τα παρακάτω πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση και αποστολή της απόδειξης δωρεάς συνοδευόμενης από ευχαριστήρια επιστολή καθώς και για την αναγνώριση της στήριξής σας (όπου έχει εφαρμογή). 

Για να κάνετε τη δωρεά σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δείτε εδώ.
Για να κάνετε τη δωρεά σας στις Η.Π.Α. με κάρτα πατήστε εδώ (PayPal) ή για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δείτε εδώ.
Εάν θέλετε να κάνετε δωρεά σε άλλη χώρα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Development Office τηλεφωνικά στο +30 210-6798217, 218 ή με email στο [email protected].

Το Κολλέγιο Αθηνών (Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα) είναι μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός. Οι δωρεές προς το Κολλέγιο εκπίπτονται από τη φορολογία υπό τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από τον νόμο.

Oι Trustees of Athens College in Greece είναι Αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, όπως περιγράφεται στις ενότητες 170(c)(2) και 501(c)(3) του Κώδικα Εσωτερικών Εσόδων των Η.Π.Α.


Στοιχεία δωρεάς
Ποσό Δωρεάς

 

Annual Fund Digital Donor Wall: Αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά των δωρητών μας –ανεξαρτήτως ποσού– στον ψηφιακό «τοίχο» δωρητών του Annual Fund, κατόπιν συγκατάθεσής τους. Aναγράφεται το ονοματεπώνυμο και για τους αποφοίτους επιπλέον το έτος αποφοίτησης. Το ποσό της δωρεάς δεν δημοσιοποιείται. Ο «τοίχος» αναρτάται στην ιστοσελίδα του Σχολείου.  

Ετήσια Έκθεση Δωρεών: Αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά των δωρητών μας -με βάση το ετήσιο συνολικό ποσό των δωρεών τους- στις παρακάτω Giving Societies (Honor Roll of Donors) με αναγραφή της αδιάλειπτης προσφοράς τους για 5 και 10 έτη. Η Έκθεση Δωρεών  αναρτάται στην ιστοσελίδα του Σχολείου και διανέμεται σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή.

Giving Societies
Emmanuel Benakis Society (100.000 € και άνω) 

Stephanos & Penelope Delta Society (50.000 € - 99.999 €) 
Homer Davis Society (20.000 € - 49.999 €) 
Partners in Education (10.000 € - 19.999 €) 
Patrons (2.500 € - 9.999 €) 
Donors (1.000 € - 2.499 €) 
Supporters (500 € - 999 €) 
Friends (250 € - 499 €) 
Contributors* (1 € - 249 €) *Δεν γίνεται ονομαστική αναφορά. 

Εάν επιθυμείτε να ενημερώσουμε κάποιον/α για τη δωρεά αυτή, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία του/της
Στοιχεία Επικοινωνίας
Ιδιότητα*

Κάθε δωρεά αποφοίτου προσμετράται στο σύνολο των δωρεών της τάξης του/ης.

Επιθυμώ η ονομαστική αναφορά μου να γίνεται ως εξής (παρακαλούμε συμπληρώστε και τα δύο τα πεδία - με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες - όπου είναι εφικτό):

Μπορείτε να δείτε το Annual Fund Digital Donor Wall 2020-2021 στην ιστοσελίδα του Σχολείου εδώ. Σύντομα θα αναρτηθεί ο «τοίχος» για το Annual Fund 2021-2022. 

Για την ονομαστική αναφορά σας στην ετήσια Έκθεση Δωρεών που διανέμεται ηλεκτρονικά και έντυπα, θα λάβετε ειδική επικοινωνία και φόρμα συγκατάθεσης.

Η ονομαστική αναφορά μπορεί να γίνει στο όνομά σας ή/και του/της συζύγου ή άλλου αγαπημένου προσώπου ή στην εταιρεία/οργανισμό που εκπροσωπείτε.

Χρειάζεστε βοήθεια;
Εάν θέλετε να επιλέξετε άλλον τύπο δωρεάς ή για οποιοδήποτε άλλο ερώτημα ή τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με το Development Office τηλεφωνικά στο +30 210-6798217 ή με email στο [email protected]