Δέλτεια

89οι Ετήσιοι Αγώνες Στίβου ΔΕΛΤΕΙΑ 2017

Μαρ 28, 2017

Την Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκαν οι 89οι Αγώνες Στίβου Γυμνασίου-Λυκείου «Δέλτεια 2017».  Η μπάντα κρουστών των μαθητών με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, σήμανε την έναρξη του τελετουργικού μέρους. Οι πρόεδροι των μαθητικών κοινοτήτων Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού μας θύμισαν την «Υπόσχεση» που έδιναν οι μαθητές πριν τα Δέλτεια.

Στο τελετουργικό μέρος παρέλασαν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες, που ανήκουν στο “A” Association και οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στην τελική φάση των αγώνων.  Της παρέλασης προηγήθηκε η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία πάντα μας τιμά με την παρουσία της.

Μετά την Έπαρση Σημαίας, τον Εθνικό Ύμνο και την κατάθεση στεφάνου στη μνήμη του πατέρα του Κολλεγίου Στέφανου Δέλτα, την κήρυξη των αγώνων έκανε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, κ. Αλέξανδρος Σαμαράς.

Τα Δέλτεια πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του συνόλου των μαθητών και των μαθητριών Γυμνασίων και Λυκείων, γονέων και φίλων του Κολλεγίου, οι οποίοι παρακολούθησαν με πολλή ικανοποίηση το συναγωνισμό των τάξεων για την κατάκτηση της Γενικής Βαθμολογίας.  Νικήτρια  αναδείχθηκε η  τάξη της Β’ Λυκείου με 178 βαθμούς.  Την καλύτερη επίδοση από τους μαθητές είχε ο μαθητής Νικόλαος Τζουγκαράκης, για την επίδοσή του στο Άλμα εις Ύψος (1.94μ.) με 836 βαθμούς και από τις μαθήτριες η Εμμανουέλα-Σεβαστή Καρυαμπά για την επίδοσή της στο αγώνισμα Δρόμου 100μ., (12”33) με 915 βαθμούς.

Νέες επιδόσεις Δελτείων σημειώθηκαν από τις μαθήτριες: Αθηνά-Μαρία Τζιαμούρτα του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών, στο αγώνισμα του Δρόμου 1.500μ. με επίδοση 05’01”31, Εμμανουέλα-Σεβαστή Καρυαμπά του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών, στο αγώνισμα του Δρόμου 100μ. με επίδοση 12”33, στο αγώνισμα Δρόμου 4x100μ.  από τις Εμμανουέλα-Μαρία Κάππου, Εμμανουέλα-Σεβαστή Καρυαμπά, Ειρήνη Ρετζέπη, Ναταλία Αλιπράντη της Β’ Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού, με επίδοση 50”38. Επίσης νέες επιδόσεις Γυμνασίου σημείωσαν η μαθήτρια Μαρκέλλα-Καλλιόπη Παπανδρέου του Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών, στο αγώνισμα του Δρόμου 100μ. με επίδοση 12”42 και στο αγώνισμα Δρόμου 4x400μ.  από τους Παντελεήμων-Αριστοτέλη Αργυρόπουλο, Δημήτριο Γιόκαρη, Αλέξανδρο Καπαγιαννίδη, Κωνσταντίνο Γκιόκα της Γ’ Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού, με επίδοση 03’42”99.

Δείτε τα Αποτελέσματα

Επιστροφή