Δέλτεια

87οι Ετήσιοι Αγώνες Στίβου ΔΕΛΤΕΙΑ 2015

Μαρ 31, 2015

Την Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκαν οι 87οι Αγώνες Στίβου Γυμνασίου-Λυκείου «Δέλτεια 2015».  Η μπάντα κρουστών των μαθητών με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, σήμανε την έναρξη του τελετουργικού μέρους. Ο Πρόεδρος της μαθητικής κοινότητας Κολλεγίου Ψυχικού μας θύμισε την «Υπόσχεση» που έδιναν οι μαθητές πριν τα Δέλτεια.

Στο τελετουργικό μέρος παρέλασαν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες, που ανήκουν στο “A” Association και οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στην τελική φάση των αγώνων.  Της παρέλασης προηγήθηκε η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία πάντα μας τιμά με την παρουσία της.

Μετά την Έπαρση Σημαίας, τον Εθνικό Ύμνο και την κατάθεση στεφάνου στη μνήμη του πατέρα του Κολλεγίου Στέφανου Δέλτα, την κήρυξη των αγώνων έκανε η Γενική Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, κα Αννίκα Παπαντωνίου.

Τα Δέλτεια πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του συνόλου των μαθητών και των μαθητριών Γυμνασίων και Λυκείων, γονέων και φίλων του Κολλεγίου, οι οποίοι παρακολούθησαν με πολλή ικανοποίηση το συναγωνισμό των τάξεων για την κατάκτηση της Γενικής Βαθμολογίας.  Νικήτρια  αναδείχθηκε η  τάξη της Α’ Λυκείου με 165 βαθμούς.  Την καλύτερη επίδοση από τους μαθητές είχε ο μαθητής Νικόλαος Εμπέογλου, για την επίδοσή του στο Δρόμο 400μ. (49”07) με 918 βαθμούς και από τις μαθήτριες η Εμμανουέλα-Σεβαστή Καρυαμπά για την επίδοσή της στο αγώνισμα Δρόμου 100μ., (12”88) με 825 βαθμούς.

Νέες επιδόσεις Δελτείων σημειώθηκαν από τους μαθητές-μαθήτριες: Νικόλαο Εμπέογλου του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών, στο αγώνισμα του Δρόμου 400μ. με επίδοση 49”07, Άγγελο Βασιλείου του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών, στο αγώνισμα του Δρόμου 1.500μ. με επίδοση 4’06”86, στο αγώνισμα Δρόμου 4χ100 από τις Εμμανουέλα-Μαρία Κάππου, Εμμανουέλα-Σεβαστή Καρυαμπά, Ειρήνη Ρετζέπη, Ναταλία Αλιπράντη της Γ’ Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών, με επίδοση 51”54. Επίσης νέα επίδοση Γυμνασίου και Δελτείων σημείωσε ο μαθητής Γεώργιος-Παναγιώτης Μηλιαράς του Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού, στο αγώνισμα του Δρόμου 800μ. με επίδοση 2’01”67.  

Δείτε τα Αποτελέσματα

Επιστροφή