Δέλτεια

88οι Ετήσιοι Αγώνες Στίβου ΔΕΛΤΕΙΑ 2016

Απρ 11, 2016

Τη Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκαν οι 88οι Αγώνες Στίβου Γυμνασίου-Λυκείου «Δέλτεια 2016».  Η μπάντα κρουστών των μαθητών με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, σήμανε την έναρξη του τελετουργικού μέρους. Οι πρόεδροι των μαθητικών κοινοτήτων Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού μας θύμισαν την «Υπόσχεση» που έδιναν οι μαθητές πριν τα Δέλτεια.

Στο τελετουργικό μέρος παρέλασαν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες, που ανήκουν στο “A” Association και οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στην τελική φάση των αγώνων.  Της παρέλασης προηγήθηκε η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία πάντα μας τιμά με την παρουσία της.

Μετά την Έπαρση Σημαίας, τον Εθνικό Ύμνο και την κατάθεση στεφάνου στη μνήμη του πατέρα του Κολλεγίου Στέφανου Δέλτα, την κήρυξη των αγώνων έκανε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, κ. Αλέξανδρος Σαμαράς.

Τα Δέλτεια πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του συνόλου των μαθητών και των μαθητριών Γυμνασίων και Λυκείων, γονέων και φίλων του Κολλεγίου, οι οποίοι παρακολούθησαν με πολλή ικανοποίηση το συναγωνισμό των τάξεων για την κατάκτηση της Γενικής Βαθμολογίας.  Νικήτρια  αναδείχθηκε η  τάξη της Β’ Λυκείου με 174 βαθμούς.  Την καλύτερη επίδοση από τους μαθητές είχε ο μαθητής Νικόλαος Τζουγκαράκης, για την επίδοσή του στο Άλμα εις Ύψος (1.94μ.) με 836 βαθμούς και από τις μαθήτριες η Ιωάννα Πανοπούλου για την επίδοσή της στο αγώνισμα Δρόμου 400μ., (1’00”31) με 857 βαθμούς.

Νέα επίδοση Δελτείων σημειώθηκε από τη μαθήτρια Ιωάννα Πανοπούλου της Γ’ Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού, στο αγώνισμα του Δρόμου 400μ. με επίδοση 1’00”31.

Δείτε τα Αποτελέσματα

Επιστροφή