Τα Νέα μας

93οι Ετήσιοι Αγώνες Στίβου ΔΕΛΤΕΙΑ 2023

Απρ 5, 2023

Την Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023, πραγματοποιήθηκαν οι 93οι Αγώνες Στίβου Γυμνασίου-Λυκείου, «Δέλτεια 2023» προς τιμήν του πατέρα του Κολλεγίου Στεφάνου Δέλτα.  Η μπάντα κρουστών των μαθητών με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, σήμανε την έναρξη του τελετουργικού μέρους.

Στο τελετουργικό μέρος παρέλασαν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες, που ανήκουν στο “A” Association και οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στην τελική φάση των αγώνων.  Της παρέλασης προηγήθηκε η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία πάντα μας τιμά με την παρουσία της.

Μετά την Έπαρση Σημαίας, τον Εθνικό Ύμνο και την κατάθεση στεφάνου στη μνήμη του πατέρα του Κολλεγίου Στεφάνου Δέλτα, την κήρυξη των αγώνων έκανε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, κ. Αννίκα Παπαντωνίου.

Τα Δέλτεια πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του συνόλου των μαθητών και των μαθητριών Γυμνασίων και Λυκείων, γονέων και φίλων του Κολλεγίου, οι οποίοι παρακολούθησαν με πολλή ικανοποίηση τον συναγωνισμό των τάξεων για την κατάκτηση της Γενικής Βαθμολογίας. Νικήτρια  αναδείχθηκε η  τάξη της Α’ Λυκείου με 171,5 βαθμούς.  

Την καλύτερη επίδοση από τους μαθητές είχε ο μαθητής Ιάσων Βυλλιώτης, για την επίδοσή του στο άλμα εις ύψος (1,96μ.) με 854 βαθμούς και από τις μαθήτριες η Άννα Μαρία Ίβιτς για την επίδοσή της στο αγώνισμα Δρόμου 400μ., (1’00”15) με 861 βαθμούς.

Νέες επιδόσεις Δελτείων σημειώθηκαν από τους μαθητές και τις μαθήτριες:

  • Δρόμος 1.500μ μαθητών, Αθανάσιος Μάριος Ζυγούρης, Γ΄Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού, με επίδοση 4’05”66

  • Δρόμος 1.500μ μαθητριών, Καλλιόπη Πατέρα, Α΄ Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών, με επίδοση 4’55”36

  • Δρόμος 3.000μ. μαθητών, Ιωάννης Μπιτούνης, Α’ Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών, με επίδοση 8’55”32

Δείτε τα αποτελέσματα

Επιστροφή