Εκδήλωση «Τιμώντας τον Δάσκαλο»

Φεβ 5, 2024

Την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση «Τιμώντας τον Δάσκαλο» στο Θέατρο του Κολλεγίου Ψυχικού στην Κάντζα, προς τιμήν των εργαζομένων του Σχολείου που συνταξιοδοτήθηκαν το 2023.

Την εκδήλωση άνοιξε η Διευθύντρια του Δημοτικού Κολλεγίου Ψυχικού κ. Δήμητρα Παναγούλη. Ο Διευθυντής του Ωδείου του Κολλεγίου κ. Δημήτρης Παπαγιαννάκις παρουσίασε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν η College Symphony Orchestra και οι χορωδίες των Δημοτικών Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Σπύρος Ν. Πολλάλης, ο οποίος προλόγισε τον ομιλητή της εκδήλωσης Ακαδημαϊκό Καθηγητή και μέλος του Συμβουλίου των Επιτρόπων του Κολλεγίου κ. Αλέξανδρο Νεχαμά ‘64.

Ο Διευθυντής/President απένειμε τα Πιστοποιητικά Παιδαγωγικής Κατάρτισης σε εκπαιδευτικούς του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος που ολοκλήρωσαν το Πρόγραμμα πέρυσι και στη συνέχεια απένειμε αναμνηστικά δώρα στους συνταξιούχους του ΕΕΙ μαζί με τον Συνδιευθυντή του Κολλεγίου και Διευθυντή Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών κ. Χρίστο Κωνσταντόπουλο και τον Συντονιστή Κολλεγίου Ψυχικού και Διευθυντή Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού κ. Παναγιώτη Γιαννουλάτο. 

Επιστροφή