91οι Ετήσιοι Αγώνες Στίβου ΔΕΛΤΕΙΑ 2019

91οι Ετήσιοι Αγώνες Στίβου ΔΕΛΤΕΙΑ 2019

Απρ 2, 2019

Την Τρίτη, 2 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκαν οι 91οι Αγώνες Στίβου Γυμνασίου-Λυκείου, «Δέλτεια 2019».  Η μπάντα κρουστών των μαθητών με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, σήμανε την έναρξη του τελετουργικού μέρους.

Στο τελετουργικό μέρος παρέλασαν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες, που ανήκουν στο “A” Association και οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στην τελική φάση των αγώνων.  Της παρέλασης προηγήθηκε η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία πάντα μας τιμά με την παρουσία της.

Μετά την Έπαρση Σημαίας, τον Εθνικό Ύμνο και την κατάθεση στεφάνου στη μνήμη του πατέρα του Κολλεγίου Στέφανου Δέλτα, την κήρυξη των αγώνων έκανε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, κ. Νικόλαος Τσαβλίρης.

Τα Δέλτεια πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του συνόλου των μαθητών και των μαθητριών Γυμνασίων και Λυκείων, γονέων και φίλων του Κολλεγίου, οι οποίοι παρακολούθησαν με πολλή ικανοποίηση το συναγωνισμό των τάξεων για την κατάκτηση της Γενικής Βαθμολογίας.  Νικήτρια  αναδείχθηκε η  τάξη της Α’ Λυκείου με 178,5 βαθμούς.  Την καλύτερη επίδοση από τους μαθητές είχε ο μαθητής Αλέξανδρος Καπαγιαννίδης, για την επίδοσή του στο αγώνισμα Δρόμου 400μ., (52”00) με 757 βαθμούς και από τις μαθήτριες η Μαρκέλλα-Καλλιόπη Παπανδρέου για την επίδοσή της στο αγώνισμα Δρόμου 100μ., (12”21) με 935 βαθμούς.

Νέες επιδόσεις Δελτείων σημειώθηκαν από τις μαθήτριες:

Μαρκέλλα-Καλλιόπη Παπανδρέου του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού, στο αγώνισμα του Δρόμου 100μ. με επίδοση 12”21 και οι μαθήτριες Δήμητρα Ζαφείρα, Μικαέλα Ζαφέτ, Σοφία Σαρσέντη, Έλλη-Ευτυχία Δεληγιάννη, της Β’ Λυκείου  Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού στο αγώνισμα Δρόμου 4x400μ., με επίδοση 04’18”74.

Επίσης νέες επιδόσεις Γυμνασίου σημείωσαν Νικόλαος Κάντζιας του Κολλεγίου Αθηνών, στο αγώνισμα του Ακοντισμού, με επίδοση 47.70μ. και Θεοδώρα Αζά του Κολλεγίου Ψυχικού, στο αγώνισμα του Δρόμου μετ’ Εμποδίων 100μ. με επίδοση 15”44.

Δείτε τα αποτελέσματα

Επιστροφή