Από την ίδρυσή του, το Σχολείο μας προάγει τις Τέχνες και την καλλιτεχνική δημιουργία, ως εργαλεία για την επίτευξη των στόχων του για μια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη παιδεία. Το καλλιτεχνικό πνεύμα αποτελεί βασικό τρόπο έκφρασης. Προκαλεί το μυαλό, καλλιεργεί την αισθητική και προάγει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.  

Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί μας ενθαρρύνουν τους μαθητές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να ανακαλύψουν τον εαυτό τους μέσα από τις Τέχνες. Δεν είναι τυχαίο ότι απόφοιτοί μας συνεχίζουν τις σπουδές τους σε κορυφαίες σχολές μουσικής και άλλων τεχνών στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και αναδεικνύονται στον χώρο του πολιτισμού.

Τα καλλιτεχνικά δρώμενα αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της ζωής του Σχολείου μας και πλαισιώνουν όλες τις εκδηλώσεις του με μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις έργων των μαθητών κ.ά.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2018
12
ΙΑΝ
ΠΑΡ
12
ΦΕΒ
ΔΕΥ
ΩΡΑ: 12:00 ΠΜ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2018

Οι Επιτροπές Γονέων και Γονέων Αποφοίτων για το Πρόγραμμα Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού διοργανώνουν το καθιερωμένο ετήσιο

Χριστουγεννιάτικο BazaarΣάββατο 1 & Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, 10:00 - 18:00Μπενάκειο Διδακτήριο, Campus Ψυχικού (Στεφάνου Δέλτα 15)

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου.

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ Για κρατήσεις

Για το Εργαστήριο Sushi, προσφορά της Nori Experience Κυριακή, 12:00-17:00 Πατήστε εδώΓια το Athens Clue [Η υπόθεση της Φελίσια Κρουθ, Η εξαφάνιση του Μάρκο Τόττι, Η αγνοούμενη τραγουδίστρια]Ομάδες έως 6 άτομαΣάββατο & Κυριακή, 11:00 - 18:00Πατήστε εδώΜην ξεχάσετε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για την παράσταση «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» στο Θέατρο Παλλάς,Πέμπτη 13 & Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, 20:30Πατήστε εδώ

Επιστροφή