Εκδήλωση για τις Επιτροπές Γονέων και Γονέων Αποφοίτων του Κολλεγίου

Ιαν 17, 2024

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση που διοργάνωσε το Development Office τη Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου, το Κολλέγιο τίμησε και ευχαρίστησε τις Επιτροπές Γονέων και Γονέων Αποφοίτων και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του πολύ επιτυχημένου Χριστουγεννιάτικου Bazaar 2023.

Περισσότεροι από 200 εθελοντές και εθελόντριες, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μετέφεραν το μήνυμα προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης που καλλιεργούν οι Επιτροπές Fund Drive για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου. 

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος κ. Αννίκα Παπαντωνίου, ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Σπύρος Ν. Πολλάλης, η Executive Director του Development Office κ. Μαίρη-Ειρήνη Τριανταφύλλου και η Associate Director of Development κ. Κασταλία Σαμοΐλη.

Ακολούθησαν οι ομιλίες της Προέδρου της Επιτροπής Γονέων Αποφοίτων κ. Έπης Δούμα και της Προέδρου της Επιτροπής Γονέων κ. Λένας Παπαγγελάκη-Μπεράχα και η παρουσίαση των αναλυτικών αποτελεσμάτων του Bazaar.

Οι Επιτροπές Γονέων και Γονέων Αποφοίτων διοργανώνουν κάθε χρόνο στις αρχές Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σχολείου μας και όλα τα έσοδα διατίθενται για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών. 

Επιστροφή