Συμμετέχετε στο Parents Senior Class Giving 2022 με τη δωρεά σας για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών

To view this in English, please click here

Αγαπητοί γονείς της Α' και Β' Λυκείου και του ΙΒ1, 

Το Κολλέγιο Αθηνών, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών και Λυκείου & ΙΒ Κολλεγίου Ψυχικού και με την υποστήριξη της Επιτροπής Γονέων-Parents Fund Drive εγκαινιάζει την πρωτοβουλία Parents Senior Class Giving

Μέσα από αυτήν, οι γονείς της τάξης που αποφοιτά θα δημιουργήσουν μια παράδοση που θα τιμά τα παιδιά που κάθε χρόνο κατεβαίνουν τα σκαλιά του Μπενακείου, στηρίζοντας το Πρόγραμμα Υποτροφιών. Μία παράδοση που θα συνεχίσετε κι εσείς τις χρονιές που ακολουθούν. Απώτερος στόχος μας είναι η μακροχρόνια στήριξη ενός μαθητή ή μιας μαθήτριας με άριστες επιδόσεις, εξαιρετική διαγωγή και οικονομική ανάγκη που θα φοιτήσει την ερχόμενη σχολική χρονιά στην Α’ Λυκείου και θα κατεβεί -με τη δική σας προσφορά- τα σκαλιά του Μπενακείου το 2025, στην επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του Σχολείου μας. 

Ως γονείς, σας καλούμε να αγκαλιάσετε την πρωτοβουλία αυτή -με όποιο ποσό μπορεί κάθε οικογένεια να διαθέσει- και να δώσετε το παράδειγμα που και άλλοι θα ακολουθήσουν, τιμώντας το όραμα των ιδρυτών και την αποστολή του Σχολείου μας.

Κάθε δωρεά είναι σημαντική. Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών
Μαρία Σταυράκη-Δουμάνογλου
Πρόεδρος
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Λυκείου & IB Κολλεγίου Ψυχικού
Φανή Λεβέντη-Αμοργινού
Πρόεδρος

Εκ μέρους της Επιτροπής Γονέων -Parents Fund Drive
Κολλεγίου Αθηνών
Λένα Παπαγγελάκη-Μπεράχα
Πρόεδρος


Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Επιτροπή Συντονισμού:

Σύλλογος Γονέων ΛΚΑ: Μαρία Σταυράκη-Δουμάνογλου (K: 6944673395), Ηλίας Ποταμιάνος '81 (K: 6937064141), Ελένη Σταυροπούλου-Χατζητσάκου (K: 6977781889)
Σύλλογος Γονέων ΛΚΨ & IB: Φανή Λεβέντη-Αμοργινού (K: 6936984118), Μάγδα Λέκκα-Καβρού (K: 6948747805), Κατερίνα Πατσαδέλη-Πανουσοπούλου (K: 6946008800), Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη (K: 6936655259)
Επιτροπή Γονέων-Parents Fund Drive: Λένα Παπαγγελάκη-Μπεράχα (K: 6945383883), Λένα Κωσταρίδη-Μαχαίρα '91γ (K: 6944566565)
Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας.
Κάθε δωρεά είναι μία πράξη αισιοδοξίας.


Με τη στήριξή σας δίνετε το παράδειγμα για τις επόμενες τάξεις! 

H συνεισφορά των δωρητών αναγνωρίζεται κατόπιν συγκατάθεσής τους -ανεξαρτήτως ποσού- στον ψηφιακό «τοίχο» των δωρητών του Annual Fund που είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του Κολλεγίου εδώ. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία Parents Senior Class Giving 2022 αναγνωρίζεται σε ξεχωριστή κατηγορία εντός του ψηφιακού «τοίχου». Η συνεισφορά των δωρητών αναγνωρίζεται επίσης κατόπιν συγκατάθεσής τους σε Giving Societies (Honor Roll of Donors) -με βάση το ετήσιο συνολικό ποσό των δωρεών τους- στην ετήσια Έκθεση Δωρεών του Κολλεγίου με αναγραφή της αδιάλειπτης προσφοράς τους για 5 και 10 έτη. Μπορείτε να δείτε την Έκθεση Δωρεών 2020-2021 εδώ.

.
Development Office
T: +30 210 6798217, 218

Το Κολλέγιο Αθηνών είναι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε το 1925 από φωτισμένους Έλληνες με την υποστήριξη Αμερικανών φιλελλήνων και παρέχει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών σε πάνω από 4.700 μαθητές σε ισότιμη αναλογία μεταξύ των δύο φύλων. Σύμφωνα με τη μακρά παράδοση προσφοράς του Κολλεγίου, όλα τα έσοδα επανεπενδύονται στους εκπαιδευτικούς σκοπούς του, για να υπηρετήσουν το όραμα των ιδρυτών και την αποστολή του. Σήμερα, πάνω από 20% των μαθητών του Σχολείου λαμβάνουν οικονομική ενίσχυση, συμπεριλαμβανομένης της έκτακτης στήριξης των οικογενειών που επλήγησαν από την πανδημία. Οι γονείς των μαθητών διαχρονικά στηρίζουν το Πρόγραμμα Υποτροφιών με την προσφορά τους.

Δήλωση Ενημέρωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων