Κολλεγιακός Μαραθώνιος 2023

Πρότυπα μηνύματα στήριξης

Παρακάτω θα βρείτε πρότυπα μηνύματα στήριξης με βάση την ιδιότητά σας: 

Για Κολλεγιακούς δρομείς:

Τρέχω και εγώ για το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών 
Στηρίξτε τη συμμετοχή μου, κάνοντας μία δωρεά στο όνομά μου εδώ www.athenscollege.edu.gr/give/givenow

Πατήστε εδώ για το γραφικό σε υψηλή ανάλυση προς χρήση & ανάρτηση

13th Athens College Marathon

Για γονείς ανήλικων Κολλεγιακών δρομέων: 

Τρέχει και ο/η [γιος/κόρη] ΧΧ για το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών 
Στηρίξτε τη συμμετοχή του/της κάνοντας μία δωρεά στο όνομά του/της εδώ www.athenscollege.edu.gr/give/givenow

Γραφικό για δρομείς προς χρήση & ανάρτηση

Υποστηρικτές δρομέων:

Εγώ στήριξα τους Κολλεγιακούς δρομείς που τρέχουν για το Πρόγραμμα Υποτροφιών. Στηρίξτε και εσείς, κάνοντας μία δωρεά στο όνομά τους εδώ www.athenscollege.edu.gr/give/givenow

Οι δρομείς ενημερώνονται άμεσα και προσωπικά, μέσω εξατομικευμένου συνδέσμου, για τη στήριξή σας στη συμμετοχή τους (ονοματεπώνυμο κατόπιν συγκατάθεσης, ποσό δωρεάς). Με τον τρόπο αυτόν παίρνουν δύναμη για την προσπάθειά τους.

Γενικό: 

Στηρίξτε τους Κολλεγιακούς δρομείς που τρέχουν για το Πρόγραμμα Υποτροφιών, κάνοντας μία δωρεά στο όνομά τους εδώ www.athenscollege.edu.gr/give/givenow

Οι δρομείς ενημερώνονται άμεσα και προσωπικά, μέσω εξατομικευμένου συνδέσμου, για τη στήριξή σας στη συμμετοχή τους (ονοματεπώνυμο κατόπιν συγκατάθεσης, ποσό δωρεάς). Με τον τρόπο αυτόν παίρνουν δύναμη για την προσπάθειά τους.

Στηρίζουμε τους δρομείς μας που τρέχουν για το Πρόγραμμα Υποτροφιών

Συμμετέχουμε όλοι στον «δικό μας Μαραθώνιο» στηρίζοντας τους Κολλεγιακούς δρομείς που τρέχουν στον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό στις 11 & 12 Νοεμβρίου 2023, για το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Σχολείου μας!

Η στήριξή σας στους δρομείς με τη δωρεά σας ενθαρρύνει την προσπάθειά τους. Οι δρομείς ενημερώνονται άμεσα και προσωπικά για τη στήριξή σας.

Μαραθώνιος 2023_GR

Για την ομοιόμορφη εμφάνιση της ομάδας μας, οι δρομείς θα πρέπει να φορούν το τεχνικό μπλε Κολλεγιακό Τ-Shirt, που μπορούν να παραλάβουν δωρεάντην Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023, στις 13:30-18:00, στο Αγγελικούσειο Κλειστό Γυμναστήριο και Χανδρείο Αθλητικό Κέντρο στο Campus Ψυχικού. Mαζί με το Κολλεγιακό μπλουζάκι, θα παραλάβουν και μία αθλητική τσάντα Arla PROTEIN με προϊόντα της σειράς και δώρο ένα περικάρπιο, για να κάνουν τις προπονήσεις τους ακόμα πιο ‘δυνατές’!

Για την ομοιόμορφη εμφάνιση της ομάδας μας, οι μαθητές των Δημοτικών θα πρέπει να φορούν το μπλε ή το κόκκινο t-shirt του Σχολείου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Development Office
T: + 30 210 6798217-8
Ε: [email protected]