Η στήριξή σας ενδυναμώνει τους μαθητές μας

Stirixi

Το Κολλέγιο Αθηνών είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών, που ιδρύθηκε με άξονες την αριστεία και τη φιλανθρωπία. Η δημιουργία, η εξέλιξή του και ο κάθε μαθητής ξεχωριστά αποδεικνύουν τη δύναμη της συλλογικής προσφοράς των δωρητών του Σχολείου μας και οι απόφοιτοι, οι γονείς, οι οικογένειες, οι φίλοι, η ισχυρή παράδοση κοινωνικής αλληλεγγύης μάς επιτρέπουν να συνεχίζουμε τη μακρά παράδοση της αριστείας.

Εδώ και 98 χρόνια το Κολλέγιο παρέχει ολοκληρωμένη παιδεία με έμφαση στην κριτική σκέψη και την αριστεία. Βοηθούμε τα παιδιά να επιτυγχάνουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να υλοποιούν τους στόχους τους με σεβασμό προς τον εαυτό τους και προς τους άλλους. Καλλιεργούμε στους μαθητές μας την έννοια του υπεύθυνου πολίτη με υψηλό αίσθημα καθήκοντος προς την κοινωνία. Οι αξίες αυτές κάνουν τους αποφοίτους μας να διακρίνονται για τη δημιουργικότητα, τη συνεργατικότητα και το διερευνητικό πνεύμα τους, να ξεχωρίζουν και να επιδρούν καθοριστικά στο περιβάλλον τους.

Καθώς πλησιάζουμε στην 100ή επέτειο από την ίδρυση του Κολλεγίου το 2025, παραμένουμε συνεπείς στη διατήρηση μιας πολυπρισματικής έννοιας της αριστείας. Δεσμευόμαστε επίσης να ενισχύσουμε την ποικιλομορφία στη μαθησιακή μας κοινότητα και να διαμορφώσουμε πολίτες του κόσμου και μελλοντικούς ηγέτες, που εμπνέονται από την ελληνική κληρονομιά και τις φιλελεύθερες αξίες της Αμερικής και της Ευρώπης.

Η πρόκληση τώρα είναι να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας και να διαφυλάξουμε την ποιοτική παιδεία και την εμπειρία ζωής που προσφέρουμε στους μαθητές μας. Φέτος και για τα επόμενα χρόνια μέχρι τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας του Κολλεγίου το 2025, ζητούμε από όλους εσάς, τα μέλη της Κολλεγιακής οικογένειας, να συνεχίσετε την παράδοση προσφοράς ενισχύοντας το Σχολείο μας.

Κάθε δωρεά μετράει. Η συλλογική στήριξη εξασφαλίζει και διαφυλάσσει την Κολλεγιακή εμπειρία. Συμβάλλει στη μείωση της εξάρτησης από τα δίδακτρα, παρέχει μια προβλέψιμη πηγή εσόδων, προσελκύει εξαιρετικούς μαθητές, διευκολύνει την ανάπτυξη καινοτόμων προγραμμάτων, μετριάζει το κόστος συντήρησης και επιτρέπει βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις. Βασιζόμαστε σε εσάς, ώστε να διατηρήσουμε την παράδοση του Κολλεγίου ζωντανή. Κάθε δωρεά -ανεξαρτήτως μεγέθους- στηρίζει τους σημερινούς μαθητές μας και διασφαλίζει ότι το Σχολείο θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στις μελλοντικές γενιές μαθητών.

Βασιζόμαστε σε εσάς ώστε να διατηρήσουμε την παράδοση προσφοράς του Κολλεγίου ζωντανή.

Σας ευχαριστούμε!

Οι δωρητές μας αναγνωρίζονται για τη συνεισφορά τους στην ετήσια Έκθεση Δωρεών ως μέλη Giving Societies, σύμφωνα με το συνολικό ποσό των δωρεών τους κατά το περασμένο οικονομικό έτος (1 Σεπτεμβρίου-31 Αυγούστου) και σύμφωνα με την επιλογή τους (ονομαστικά, με εταιρική αναφορά ή ως ανώνυμοι). Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στους Lifetime Benefactors του Σχολείου μας, των οποίων η εξαιρετική συνεισφορά και φιλανθρωπική δέσμευση έχει τιμηθεί και αναγνωρίζεται ιστορικά στο Κολλέγιο. Δείτε την ετήσια Έκθεση Δωρεών 2021-2022 εδώ.

 
Lifetime Benefactors
Μέγιστοι Ευεργέτες
Μεγάλοι Ευεργέτες
Ευεργέτες
Μεγάλοι Δωρητές
Δωρητές
 
Giving Societies
Emmanuel Benakis Society (100.000 € και άνω)
Stephanos & Penelope Delta Society (50.000 € - 99.999 €)
Homer Davis Society (20.000 € - 49.999 €)
Partners in Education (10.000 € - 19.999 €)
Patrons (2.500 € - 9.999 €)
Donors (1.000 € - 2.499 €)
Supporters (500 € - 999 €)
Friends (250 € - 499 €) 
Contributors (1 € - 249 €)  Δεν γίνεται ονομαστική αναφορά