Το Athens College Ensemble στο 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας
Την Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2025 το Athens College Ensemble, που αποτελείται από μαθητές και καθηγητές του Κολλεγίου Αθηνών και του Ωδείου του Κολλεγίου, πλαισίωσε με την παρουσία του την τελετή έναρξης του 20ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Το σύνολο παρουσίασε έξι μουσικά κομμάτια με άψογη ερμηνεία, αναδεικνύοντας την υψηλή καλλιτεχνική ποιότητα και την αφοσίωση των συμμετεχόντων. Η μουσική τους απέσπασε θερμά χειροκροτήματα από το κοινό, ενώ η συνεργασία και η συλλογικότητα που επέδειξαν οι μαθητές τόσο κατά τη διάρκεια των προβών όσο και κατά την εκδήλωση αποτέλεσε παράδειγμα δημιουργικής συνύπαρξης και ακαδημαϊκής αριστείας.
Συμμετείχαν οι (με αλφαβητική σειρά):
Μαθητές: Αμαργιωτάκη Άννα, Andrews Μαργαρίτης Αλέξανδρος, Γαρουφαλίδης Νικόλαος, Γαρουφαλίδη Νικολία, Γεωργακόπουλος Ίκαρος, Λυμπερόπουλος Οδυσσέας, Μακρή Μελισσάνθη, Μετεβελή Εβελίνα, Παπαγιαννάκι Μάρθα, Πετσίνη Δανάη, Ράλλης Φίλιππος, Ρίτσιου Ελισάβετ, Σεϊρλή Αγγελική, Τόσιου Μαριτίνα, Τσοκάκης Σπύρος, Φραγάκη Μάρω και η απόφοιτος Ευγενία Αντωνοπούλου ΄25
Καθηγητές: Άννα Λάκη, Ευάγγελος Λούτας, Μαρία Μαζαράκη, Δημήτρης Παπαγιαννάκις, Μαργαρίτα Σταθάκη, Στέφανος Τσοκάκης
Η εμφάνιση του Athens College Ensemble ανέδειξε για ακόμη μία φορά τον ρόλο της μουσικής ως γέφυρας επικοινωνίας και πολιτισμού.