Πρόκριση Μαθητών και Μαθητριών Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού στον τελικό του 3ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Νέων με προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη

Απρ 25, 2023

Η ομάδα μαθητών του Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού συμμετείχε στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό  Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Νέων με προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη και προκρίθηκε στους 10 φιναλίστ του τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023.

 

Ο 3ος Πανελλήνιος Μαθητικός  Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Νέων διοργανώνεται από το Envolve Entrepreneurship Greece (Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ΑΜΚΕ) και απευθύνεται στους/τις μαθητές/τριες των Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας, με στόχο να ενεργοποιήσει μαθητές και μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα, θέτοντας την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο της στρατηγικής τους.

 

 Η ομάδα του Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού απαρτίζεται από τους εξής μαθητές/μαθήτριες του Περιβαλλοντικού Ομίλου: Μαρία-Δανάη Ματρακίδη, Μελίνα Μιχαλοπούλου, Παντελή Ταχματζόπουλο και Ζωή Χατζηγιάννη. Υπό την καθοδήγηση της επιβλέπουσας καθηγήτριας κας Αγγελικής Ζούπα, οι μαθητές/μαθήτριες δημιούργησαν ένα 5ετές business plan για την επιχείρησή τους με στόχο την βιώσιμη εκμετάλλευση απορριμμάτων.

 

Συγχαίρουμε τους μαθητές/τις μαθήτριες για την πρόκρισή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού!

Επιστροφή