Συμμετοχή του Θεατρικού Ομίλου Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού σε Διημερίδα του ΥΠΑΙΘ

Ιουν 23, 2021

Ο Θεατρικός Όμιλος Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού συμμετείχε σε διημερίδα που διοργανώθηκε διαδικτυακά από το Υπουργείο Παιδείας, με θέμα το σχολικό θέατρο. Το "Διαδικτυακό Μαθητικό Φεστιβάλ" πραγματοποιήθηκε στις 11 & 12 Ιουνίου 2021, με τίτλο : "Με το σακίδιο του Θεάτρου". Οι μαθητές του θεατρικού ομίλου παρουσίασαν την εργασία τους με πολύ ώριμο τρόπο και εξέφρασαν τα βιώματά τους από τη συμμετοχή τους σ' αυτή τη δράση.

Ειδικότερα, ο Θεατρικός Όμιλος συμμετείχε με τη διασκευή του έργου του Λουίτζι Πιραντέλο "6 πρόσωπα ζητούν συγγραφέα". Οι μαθητές αυτοσχεδίασαν και συνέγραψαν το δικό τους κείμενο. Το αποτέλεσμα ήταν η παραγωγή του έργου σε ραδιοφωνική μορφή.  Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν μέσω της πλατφόρμας MS Teams όπως και οι ηχογραφήσεις. Παράλληλα, ηχογραφήθηκε και το μοναδικό σωζόμενο Σατυρικό Δράμα του Ευριπίδη "Κύκλωψ" με τη συμμετοχή της ίδιας ομάδας. 

 

Συγχαρητήρια στον συντονιστή  κ. Χ. Γαλίτη και στα μέλη του Θεατρικού Ομίλου : 

Βαλέττα Φαίδρα, Γαϊτάνης Αντώνης, Κωνσταντινίδης Δημήτρης, Λιβερίου Όλγα, Μιχελάκη Μαρία, Μπολιώτη Δανάη, Παντελόπουλος Αριστομένης, Παπαχριστοδούλου Λαμπρινή, Πασσά Νίκη, Σταυροπούλου Αυγή.

Επιστροφή