Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε Φάρσαλα και Μουζάκι

Νοε 4, 2020

Την Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου παραδόθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα της Καρδίτσας, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, περισσότερες από 300 κούτες με είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν οι Μαθητικές Κοινότητες Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Κολλεγίου για τους κατοίκους των Φαρσάλων και του Μουζακίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, οι μαθητές συγκέντρωναν είδη ατομικής υγιεινής, είδη καθαρισμού, τρόφιμα μακράς διάρκειας, σχολικά και γραφική ύλη για τις ανάγκες των κατοίκων των δύο περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Παρόντες κατά την παράδοση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης της Καρδίτσας κ. Κώστας Νούσιος, ο Δήμαρχος του Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, ο Διευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων. Το Κολλέγιο εκπροσώπησαν οι καθηγητές κ.κ. Νίκος Κόλλιας και Αλέξανδρος Σπύρογλου, ως εκπρόσωποι των Μαθητικών Κοινοτήτων, καθώς και ο Διευθυντής Κοινωνικής Πρόνοιας και Διαφορετικότητας κ. Χρυσόστομος Συμεωνίδης. 

Εμφανώς συγκινημένοι, οι κ.κ. Νούσιος και Στάθης μεταβίβασαν τις ευχές και τις ευχαριστίες τους τόσο στη Διοίκηση και τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων του Κολλεγίου όσο και στους αγαπητούς μαθητές του, για αυτήν τους την προσφορά στους πληγέντες των ως άνω περιοχών.

Επιστροφή