Τα Νέα μας

Πρόκριση Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού
στον Τελικό του Πανελλαδικού Διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024»

Πρόκριση Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού στον Τελικό του Πανελλαδικού Διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024»

Απρ 9, 2024

Ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού προκρίθηκε στον  Τελικό του Πανελλαδικού Διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024» του Junior Achievement Greece με τη μαθητική εικονική επιχείρηση CRASHLINK.

Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις  26 Απριλίου 2024 στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Στον Τελικό συμμετέχουν 10 ομάδες από σχολεία όλης της Ελλάδας. 

Η καινοτόμος συσκευή CRASHLINK έρχεται να συμπληρώσει ακόμα και το πιο σύγχρονο σύστημα ασφαλείας αυτοκινήτου, αφού σε περίπτωση σύγκρουσης πάνω από καθορισμένα g του αξελερόμετρου που περιέχει, δίνει το σήμα της τοποθεσίας του ατυχήματος ειδοποιώντας ταυτόχρονα ένα συγγενικό πρόσωπο, την ασφαλιστική εταιρεία και το ασθενοφόρο ακόμη και αν δεν είναι σε κατάσταση οι ίδιοι οι επιβαίνοντες να τα καλέσουν.

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη πρόκρισή της και στους καθηγητές – συμβούλους του Ομίλου, κ. Αθανάσιο Καραμήτσα, κ. Ελένη Μαρκοπούλου και κ. Παναγιώτη Στατήρη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Τελικό!

Επιστροφή