🦃✨ Συγκινητική Γιορτή για την Ημέρα των Ευχαριστιών στο Δημοτικό Κολλεγίου Αθηνών✨🦃

Νοε 28, 2023

Για μία ακόμη φορά, το Αγγλικό Τμήμα οργάνωσε μια πραγματικά αξέχαστη γιορτή για την Ημέρα των Ευχαριστιών με θέμα "Ένα κύμα ευγνωμοσύνης". Οι μαθητές της 3ης, 4ης, 5ης και 6ης τάξης μοιράστηκαν συγκινητικές σκέψεις για το γιατί είναι ευγνώμονες, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή έκθεση που αναδείκνυε την ποικιλομορφία της ευγνωμοσύνης μέσα στη σχολική μας κοινότητα. 

Προσθέτοντας μια πινελιά φαντασίας στις εορταστικές εκδηλώσεις, οι δημιουργικοί μαθητές της 1ης και 2ας τάξης αγκάλιασαν το μαγευτικό παραμύθι "Η άσχημη κολοκύθα". Οι μοναδικές κολοκύθες που δημιούργησαν, που τώρα εκτίθενται περήφανα, αποτύπωσαν όμορφα το πνεύμα της εποχής. 

Την Ημέρα των Ευχαριστιών, οι μαθητές της 1ης και 2ας απόλαυσαν μια απολαυστική παράσταση του έργου "Η άσχημη κολοκύθα" που παρουσίασαν με ενθουσιασμό δύο τμήματα της 2ας. Στο τέλος της παράστασής τους, ακολούθησε ένα απολαυστικό ομαδικό τραγούδι, όπου οι ανεβαστικές μελωδίες των τραγουδιών της Ημέρας των Ευχαριστιών περιέβαλαν την περίσταση σε μια συμφωνία χαράς και ζεστασιάς. 

Οι μαθητές της 3ης τάξης παρακολούθησαν μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση από τους συμμαθητές τους με θέμα: "Ημέρα των Ευχαριστιών": Τότε και τώρα". Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, ασχολήθηκαν με την πλούσια ιστορία και την εξέλιξη αυτής της αγαπημένης παράδοσης. 

 

Δίνοντας μια σύγχρονη πινελιά στη γιορτή, οι Fulbright Fellows δημιούργησαν μια διασκεδαστική παρουσίαση εμπνευσμένη από την κωμική σειρά Friends, με τίτλο "The one where Bodossakeio celebrates Thanksgiving". Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με ένα βίντεο για την ευγνωμοσύνη, που δημιουργήθηκε συνεργατικά με τη βοήθεια μαθητών της 4ης, 5ης και 6ης και μελών του προσωπικού. 


Παρ' όλο που η εκδήλωση ολοκληρώθηκε, ο απόηχος της ευγνωμοσύνης και της χαράς παραμένει στους τοίχους του Σχολείου μας. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους συμμετέχοντες που έκαναν αυτή τη γιορτή των Ευχαριστιών μια μεγάλη επιτυχία, ενισχύοντας την αίσθηση της ενότητας και της εκτίμησης στη σχολική μας κοινότητα. 🍂🌟 
Επιστροφή