Halloween στο Δημοτικό Σχολείο του Κολλεγίου Αθηνών: Μια φαντασμαγορική επιτυχία! 🎃 👻

Νοε 1, 2023

Το φετινό Halloween, το Σχολείο μας ζωντάνεψε με έντονες αποχρώσεις και εορταστική διάθεση, καθώς φιλοξενήσαμε μια σειρά από συναρπαστικές εορταστικές εκδηλώσεις. Το αποκριάτικο υπερθέαμα δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μαγικό και είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες στιγμές του. 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις μας ξεκίνησαν στις 30 Οκτωβρίου με ένα Bake Sale σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου.

Στις 31 Οκτωβρίου, οι διάδρομοι του Σχολείου μας γέμισαν γέλιο και ενθουσιασμό καθώς κάθε τάξη συμμετείχε σε μοναδικές και συναρπαστικές δραστηριότητες. Τα μικρότερα μέλη της σχολικής μας κοινότητας βυθίστηκαν σε έναν κόσμο μαγευτικών παραμυθιών, ρυθμικών μελωδιών και δημιουργικών κατασκευών, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα κρατήσουν για μια ζωή. Οι ταλαντούχοι μαθητές της 2ας τάξης παρουσίασαν την παράσταση "The ABCs of Halloween", αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητα και το δραματικό τους ταλέντο. Οι Fulbright Fellows των Δημοτικών Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού, καθώς και μέλη του διδακτικού προσωπικού μας ως Guest Stars έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στη γιορτή μας με ένα διαδραστικό σκετς εμπνευσμένο από το διαχρονικό κλασικό έργο "It's the Great Pumpkin, Charlie Brown". Τέλος, οι μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων συμμετείχαν στο παιχνίδι "Candy Quest", μια συναρπαστική δοκιμασία γνώσεων που εξέτασε τις γνώσεις των παιδιών για θέματα σχετικά με το Halloween.

Εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους όσοι  συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή αυτών των εκδηλώσεων που έκαναν για μία ακόμη χρονιά το Halloween αξεχαστο!
Επιστροφή