Η Drumsticks του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Η Drumsticks του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Νοε 16, 2023

Το 2015 δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στο Δημοτικό Σχολείο του Κολλεγίου Αθηνών η Μπάντα Κρουστών «Drumsticks».  

Από εκείνη τη χρονιά και κάθε χρόνο, η Drumsticks λαμβάνει μέρος σε ποικίλες εκδηλώσεις της σχολικής μας ζωής και της μαθητικής κοινότητας όπως το Χριστουγεννιάτικο Bazaar, τα Αθανασιάδεια, οι Παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου και πολλές άλλες Διασχολικές Γιορτές. 

Φέτος, η Μπάντα Κρουστών Drumsticks, έχοντας τη μεγαλύτερη συμμετοχή όλων των χρόνων λειτουργίας της με 33 μαθητές συνολικά, πραγματοποίησε ένα όνειρο που είχε από τότε που ιδρύθηκε. Κατάφερε να δημιουργήσει έναν πυρήνα εμψύχωσης των αθλητών που έτρεξαν στον Μαραθώνιο Δρόμο, καθώς στάθηκε στο δυσκολότερο σημείο της διαδρομής τους, στο σημείο όπου ανηφορίζουν ενώ βρίσκονται 3 χιλιόμετρα λίγο πριν από τον τερματισμό τους και η κόπωσή τους είναι μεγάλη.  Έτσι, παρέα όλοι οι παρευρισκόμενοι, μαθητές και γονείς, με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Μουσικής κ. Δέσποινας Μπογδάνη-Σουγιούλ και την παρουσία της Υποδιευθύντριας κ. Καμπέρη, έγιναν κρίκοι δυνατά ενωμένοι μεταξύ τους δημιουργώντας μια αλυσίδα δύναμης, μια αλυσίδα νίκης για όλους τους αθλητές κάθε εθνικότητας, μεταφέροντας ένα μήνυμα θέλησης, δύναμης, αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο. 

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε το μήνυμα αγάπης που μας έστειλε τυφλή μαραθωνοδρόμος η οποία συμμετείχε και φέτος στη διοργάνωση και μας ευχαρίστησε για τη δυνατότητα που της δώσαμε να αντλήσει δύναμη μέσα από τους ήχους των τυμπάνων μας. 

Καλή αντάμωση στην επόμενη διοργάνωση του Μαραθωνίου Δρόμου… θα είμαστε όλοι εκεί! 

Επιστροφή