Όμιλος Επιχειρηματικότητας Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών

Όμιλος Επιχειρηματικότητας Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών

Ιουν 7, 2023
Τα μέλη του Ομίλου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, μαθητές και μαθήτριες της 3ης και της 4ης τάξης και η υπεύθυνη εκπαιδευτικός του Ομίλου, κ. Ε. Κουλάκου, πήραν συνεντεύξεις από τους γονείς επιχειρηματίες: κυρίες Ι. Παναγιωτίδου, Μ. Μαρσώνη, Μ. Βλάσση, Φ. Πετρίδη και κύριο Α. Χατζηαντωνίου.

Τα ερωτήματα στα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν οι γονείς συμπεριλάμβαναν θέματα, όπως η αποτύπωση της επιχειρηματικής σταδιοδρομίας τους, τι τους/τις ώθησε στη δημιουργία της επιχείρησής τους, με ποια κριτήρια επιλέγουν τους συνεργάτες τους, τα μελλοντικά τους σχέδια και άλλες πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Τα παιδιά πήραν τον ρόλο του δημοσιογράφου που τον έφεραν εις πέρας με άνεση και επιτυχία. Παράλληλα  οι γονείς, ως συνεντευξιαζόμενοι, συνέβαλαν,  ώστε  να δημιουργηθεί ένα ευχάριστο κλίμα κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων, διάρκειας δύο περιόδων. 

Συγχαρητήρια στην κ. Ε. Κουλάκου και στα παιδιά του Ομίλου για την υπέροχη πρωτοβουλία! Ευχόμαστε αυτή η εξαιρετική δράση να συνεχιστεί και το επόμενο ακαδημαϊκό έτος!
Επιστροφή