Επίσκεψη μαθητών του Νηπιαγωγείου “Ιωάννης Μ. Καρράς” 
στο Δημοτικό Κολλεγίου Αθηνών

Επίσκεψη μαθητών του Νηπιαγωγείου “Ιωάννης Μ. Καρράς” στο Δημοτικό Κολλεγίου Αθηνών

Ιουν 7, 2023

Την Τετάρτη, 3 Μαΐου 2023 με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στο Δημοτικό μας τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νηπιαγωγείου του Σχολείου μας.

Τα πρωτάκια πολύ καιρό πριν προετοιμάζονταν για αυτή την ημέρα! Την ημέρα της επίσκεψης, υποδεχτήκαμε με μεγάλο ενθουσιασμό στην είσοδο του σχολείου μας τους μικρούς μας φίλους και τις μικρές μας φίλες. Κατεβήκαμε στις τάξεις μας όπου γνωριστήκαμε λίγο περισσότερο. Στη συνέχεια, όλοι μαζί βγήκαμε στο δάσος του σχολείου μας για πικ νικ. Χαρήκαμε το δάσος, φάγαμε το κολατσιό μας, συζητήσαμε πώς περνάμε στο σχολείο και απολαύσαμε τον ήλιο και την όμορφη φύση. Επιστρέψαμε στις αίθουσες και ανταλλάξαμε τα δώρα μας. Το κάθε τμήμα του Νηπιαγωγείου πήρε μαζί του τη μασκότ, την κουκουβάγια του Σχολείου μας. Η κουκουβάγια του κάθε τμήματος θα επιστρέψει τον Σεπτέμβρη στο Δημοτικό γεμάτη νέα και εμπειρίες από το Νηπιαγωγείο τις οποίες θα μοιραστεί με τους δασκάλους και τα καινούρια πρωτάκια! 

Ευχόμαστε σε όλα τα νηπιάκια ένα υπέροχο καλοκαίρι και σας περιμένουμε όλες και όλους με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία τον Σεπτέμβρη στο Σχολείο μας!!

https://youtu.be/VE78zVBJkso 

Επιστροφή