ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ – Παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ – Παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών

Μαϊ 5, 2023

Η Θεατρική Ομάδα του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023, το έργο «ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» στο Θέατρο του Δημοτικού. Το μήνυμα της παράστασης ήταν βαθύτατα οικολογικό και πανανθρώπινο, ήταν ένα δυνατό κάλεσμα προς όλους, μεγάλους και μικρούς, να αποδείξουμε έμπρακτα ότι παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο και για το μέλλον του πλανήτη Γη, έτσι ώστε να είναι φωτεινός ο δρόμος των μελλοντικών γενιών που θα ακολουθήσουν μετά από εμάς!

Τα παιδιά που συμμετείχαν στη θεατρική ομάδα ήταν μαθήτριες και μαθητές 4ης, 5ης και 6ης τάξης. Από την αρχή της χρονιάς μέχρι και την ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους, όλα τα παιδιά συμμετείχαν με ζήλο και αφοσίωση. Συνεργάστηκαν, κουράστηκαν, προσπάθησαν σκληρά, είχαν ευχάριστες και δύσκολες στιγμές, αφιέρωσαν πολλές ώρες σε πρόβες και τελικά έμαθαν να δουλεύουν για ένα κοινό σκοπό.

Στο τέλος της παράστασης το χειροκρότημα όλων ήταν πολύ θερμό και η συγκίνηση μεγάλη. Συγχαρητήρια σε όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης!

Α. ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σύνθεση – σκηνοθεσία:                                 Αγγελική Γκιργκινούδη

Μουσική επιμέλεια – διδασκαλία:           Χρύσα Φιλάου

Κοστούμια – κατασκευή μασκών:              Μαρία Ταπίνη

Επιμέλεια κίνησης:                                          Πηγή Μπεφάνη

Σχεδιασμός φωτισμών – βίντεο:                Νίκος Ζορμπάς

Χειρισμός κονσόλας φώτων:                       Παναγιώτης Γεωργιτσανάκος

Φωτογραφίες:                                                  Μιχάλης Κύρκος

 

Β. ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Έλενα Αγγελοπούλου, Σήλια Βασιλειάδη, Θάνος Βιλδιρίδης, Ευθύμης Βλαχογιάννης, Μάριος Γιαννόπουλος, Χλόη Δρίτσα, Νικόλ Καπρίτσα, Έφη Καρρά, Φωτεινή Κιτάντζη, Αναστασία Κυριακοπούλου, Μαρίλια Μαντζιώρη, Νεφέλη Μεσσάρη, Αναστασία Μοσχοβάκου, Αλεξία Μπιάζου, Μελίνα Πρεντουλή, Αθηνά Πυρομάλλη, Μύριαμ Ρήγου – Εφραίμογλου, Τζάνος Σημαντώνης, Άννυ Σκεύη, Αριάνα Τουτζιαρίδη, Ελένη Χονδροπούλου

 

Επιστροφή