Επίσημη πιστοποίηση Νηπιαγωγείου και Δημοτικών σχολείων ως IB World Schools για το ΡΥΡ

Μαϊ 13, 2022

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι το Νηπιαγωγείο «Ι.Μ. Καρράς» και τα Δημοτικά Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού πιστοποιήθηκαν επίσημα ως IB World Schools για το Primary Years Programme (PYP), μετά από επισκέψεις του International Baccalaureate® (IB). 

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2022, κάθε σχολείο είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις εγκαταστάσεις του, τις σχολικές αίθουσες και τις μεθόδους διδασκαλίας του σε ομάδα ειδικών του ΙΒ και να αναδείξει πώς εντάσσει αποτελεσματικά το ΡΥΡ σε όλους τους τομείς της σχολικής ζωής.

Ως IB World Schools, το Νηπιαγωγείο και τα Δημοτικά σχολεία μας ανήκουν πλέον στην παγκόσμια κοινότητα διακεκριμένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που δεσμεύονται για την καλλιέργεια ανθρώπων που αποκτούν γνώσεις, νοιάζονται, μοιράζονται κοινές αξίες, αντιλαμβάνονται την πολυπολιτισμικότητα και σέβονται τους άλλους.

Η αναγνώριση του ΙΒ πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχουν τα σχολεία μας, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για το Κολλέγιο καθημερινά και ορίζεται από τη Δήλωση Αποστολής μας.

Πολλά συγχαρητήρια στις διευθύνσεις, στους εκπαιδευτικούς και στο προσωπικό του Νηπιαγωγείου και των Δημοτικών σχολείων μας για τη σκληρή δουλειά και τη δέσμευσή τους!

 

Επιστροφή