Οδηγίες για μια ασφαλή επιστροφή στο Σχολείο

Ιαν 11, 2022

Με την επιστροφή στο Σχολείο μετά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, το Κολλέγιο λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προάσπιση της υγείας των μαθητών του, των εκπαιδευτικών, του λοιπού προσωπικού του και γενικότερα όλων όσοι επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες για την επαναλειτουργία των μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπως αυτές ορίζονται από την Πολιτεία και όλα τα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19. 

Η απόλυτη τήρηση των μέτρων προστασίας και η συνδρομή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια είναι απαραίτητη, για να διατηρήσουμε το Σχολείο ένα ασφαλές περιβάλλον. 

Από την προηγούμενη εβδομάδα, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και το προσωπικό του Σχολείου, είχαν ενημερωθεί αναλυτικά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για τα μέτρα που όφειλαν να ακολουθήσουν ενόψει της επιστροφής τους. Επιπλέον, το Σάββατο, 8 Ιανουαρίου, διενεργήθηκαν υποχρεωτικοί διαγνωστικοί έλεγχοι σε όλους τους εργαζομένους και τα μέλη των συνεργείων με τα οποία συνεργάζεται το Σχολείο, καθώς και προαιρετικοί έλεγχοι σε όσους μαθητές το επιθυμούσαν (σύνολο 2.155 έλεγχοι).  

Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε όλες τις οδηγίες για μια ασφαλή επιστροφή στο Σχολείο:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Επιστροφή