Δημοτικό Κολλεγίου Ψυχικού: Αναπαράσταση Μαραθωνίου Δρόμου 2021

Δημοτικό Κολλεγίου Ψυχικού: Αναπαράσταση Μαραθωνίου Δρόμου 2021

Νοε 15, 2021

Την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2021, στο Campus του Δημοτικού Κολλεγίου Ψυχικού, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, αναπαράσταση Μαραθωνίου Δρόμου. Στη δράση που διοργάνωσε το Τμήμα Φυσικής Αγωγής, συμμετείχαν όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί, με πολύ χαρά και ενθουσιασμό.

Οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης πήραν μέρος ως δρομείς, όχι όμως με σκοπό τον ανταγωνισμό, αλλά με στόχο να τερματίσουν οι μαθητές της κάθε τάξης όλοι μαζί. Σε αυτή τη δράση δεν υπήρχε πρώτος, δεύτερος, τρίτος, αλλά ομαδική προσπάθεια και τερματισμός τμημάτων.

Οι μικροί μαθητές της Α’ τάξης, βρίσκονταν στον χώρο της εκκίνησης – τερματισμού και με τα χάρτινα στεφάνια επιβράβευαν τους μαθητές που τερμάτιζαν.

Η μαθητές της Β’, Γ’ και Δ’ τάξης, συνέβαλαν ως οδηγοί-δείκτες και καθοδηγούσαν τους συμμετέχοντες στη διαδρομή που έπρεπε να ακολουθήσουν για να φτάσουν στον τερματισμό. Με το ενθουσιώδες χειροκρότημά τους ενθάρρυναν τους δρομείς σε αυτή τους την προσπάθεια.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι πρόεδροι της Ε’ και της ΣΤ’ τάξης, άφησαν να πετάξουν στον ουρανό δεκάδες μπαλόνια.

Θεωρούμε, ότι η συλλογική προσπάθεια, η καλή διάθεση και το χαμόγελο όλων, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση και το μετάλλιό μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

Επιστροφή